Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande vs Daegu – AFC Champions League

Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande vs Beijing Renhe

Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande vs Daegu este o partida din cadrul Ligii Campionilor Asiei, ce se va juca miercuri dupa-amiaza, cu incepere la ora 13:00, pe “Tianhe Stadium”.

◘ Guangzhou Evergrande

Este una dintre cele mai importante echipe de pe continentul asiatic. Are un palmares bogat, in intreaga sa istorie castigand sapte titluri de campioana, intre anii 2011 si 2017, cucerind de asemenea si Liga Campionilor Asiei de doua ori, in 2013 si 2015. In acest sezon nu straluceste, avand un parcurs destul de modest. In campionat ocupa locul al treilea, fiind la opt puncte de liderul autoritar Beijing Guoan. De asemenea, este a treia si in grupa F din Liga Campionilor, la doua puncte de locul secund. Pana acum a izbutit doua victorii si o remiza, pierzand de doua ori, partide in care a inscris opt goluri. Vine dupa o victorie chinuita cu modesta Wuhan Zall, castigand cu 2-3 in deplasare. A incheiat astfel o serie de trei partide consecutive fara succes.

◘ Daegu

Este sub adversara sa, din punct de vedere al valorii, fapt pentru care porneste cu sansa a doua. Nu impresioneaza nici ea in aceasta stagiune, avand in vedere faptul ca in campionat se gaseste pe locul al patrulea, fiind insa la doar patru puncte de primul loc. In Liga Campionilor are un parcurs ceva mai bun decat adversara sa, fiind a doua in grupa. A strans noua puncte in cele cinci partide, venite in urma a trei victorii, pierzand de doua ori. Are un atac bun, marcand zece goluri in aceste partide, primind de doua ori mai putine. Ca si Guangzhou, vine dupa o victorie obtinuta in campionat, invingand-o pe Incheon cu 2-1.

Guangzhou Evergrande este, dupa cum mentionam, o echipa mai valoroasa, avantajata si de faptul ca joaca acasa. In aceasta disputa nu are alta varianta decat victoria pentru a mai spera la calificare. Asadar, ne asteptam sa forteze si sa obtina toate cele trei puncte puse in joc.

• Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande vs Daegu: gazdele castiga -> cota 1.57

sursa foto: skysports.com