Ponturi fotbal Guimaraes vs Jeunesse Esch – Europa League

Ponturi fotbal Guimaraes vs Jeunesse Esch este un duel din preliminariile acestei editii de Europa League, ce se va juca in aceasta seara, de la ora 22:00, pe “Estádio D. Afonso Henriques”.

◘ Guimaraes

Este una dintre cele mai bune echipe din Portugalia, favorita certa in aceasta confruntare. Ca valoare este mult peste adversara sa, dar si ca experienta, beneficiind de asemenea si de avantajul propriei arene, unde suporterii pot juca un rol important.

Gazdele acestei confruntari au jucat de mai multe ori in grupele Europa League, ultima data in 2017. In sezonul precedent a terminat a cincea in clasamentul din campionatul portughez, calificandu-se in turul al doilea al preliminariilor.

In turul acestei faze au reusit sa se impuna cu 0-1, luand o optiune importanta la accederea in turul trei. De asemenea, odata cu acest succes au ajuns la patru victorii consecutive.

◘ Jeunesse Esch

Este mult sub nivelul adversarei sale, din toate punctele de vedere. Aceasta nu primeste nicio sansa din partea caselor de pariuri, asa cum era si normal, fiind in special dezavantajata de faptul ca joaca in deplasare.

Gruparea luxemburgheza a jucat de mai multe ori in preliminariile competitiilor europene, insa niciodata nu au stralucit. In acest sezon a inceput cu Tobol, din Kazakhstan. A remizat in tur, scor 0-0, pe teren propriu, obtinand un nou rezultat de egalitate in deplasare, scor 1-1.

Pentru a se califica in turul al treilea, Jeunesse Esch este obligata sa se impuna in aceasta partida, ba mai mult, are nevoie si de minim doua reusite, ceea ce pare aproape imposibil de realizat, in fata unei adversare net superioare.

Pronostic

Guimaraes este mult mai buna, fara dubii, aceasta avand mari pretentii in aceasta editie de Europa League. Ne asteptam sa demonstreze si in teren ca este favorita certa, de aceea mizam pe faptul ca va marca in ambele reprize.

• Ponturi fotbal Guimaraes vs Jeunesse Esch: gazdele marcheaza in ambele reprize -> cota 1.65

sursa foto: skysports.com