Ponturi fotbal Guinea vs Madagascar – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi fotbal Burundi vs Guinea

Ponturi fotbal Guinea vs Madagascar este o partida din cadrul grupelor Cupei Africii, ce conteaza pentru prima etapa, avand fluierul de start programat la ora 23:00, urmand sa se joace pe “Alexandria Stadium”.

◘ Guinea

Este o nationala interesanta, ce dispune de un lot bun, bazandu-se pe jucatori ca Sylla, Falette, Diawara, Keita, Kamano sau Traore, toti cu experienta in campionatele puternice ale Europei. Aceasta porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel. In intreaga sa istorie nu a luat parte la niciun turneu mondial, in timp ce la Cupa Africii a jucat de 12 ori. Cea mai buna performanta in competitie este finala din 1976, insa cu exceptia acesteia, nu a depasit niciodata faza sferturilor. In preliminarii, nationala lui Paul Put a terminat pe primul loc intr-o grupa cu Coasta de Fildes, Rwanda si Republica Centrafricana. Inainte de inceperea turneului a disputat doua amicale, pierzandu-le pe ambele, cu Benin si Egipt.

ECHIPA PROBABILA: Keita – Sylla, Falette, Seka, Dyrestam – Kamano, Diawara, Keita, Traore – Yattara, Kaba.

◘ Madagascar

Este una dintre cele mai slabe nationale prezenta la aceasta editie de Cupa Africii, cotata cu sansa a doua in aceasta disputa. Aceasta nu a jucat la niciun turneu mondial, in timp ce la Cupa Africii este debutanta. In preliminarii a jucat cu Senegal, Sudan si Guineea Ecuatoriala, terminand a doua in grupa. Cu acestea a reusit trei victorii si o remiza, pierzand de doua ori, partide in care a inscris de opt ori, primind tot atatea goluri. Inainte de inceperea turneului a jucat trei partide amicale, in care nu a reusit vreo victorie. A remizat cu Luxemburg, pierzand cu Kenya si Mauritania, ajungand la cinci partide consecutive fara succes.

ECHIPA PROBABILA: Adrien – Morel, Fontaine, Razakanantenaina, Mombris – Voavy, Ilaimaharitra, Andrianantenaina, Nomenjanahary – Andrianarimanana, Andriatsima.

Guinea este mai puternica, fara indoiala, de aceea avem pretentii la aceasta nationala. Mizam pe faptul ca isi va confirma statutul de favorita si ca va profita de forma slaba a adversarei. Asadar, recomandam un pariu pe victoria Guineei, intr-o cota foarte buna de 1.62.

• Ponturi fotbal Guinea vs Madagascar: Guinea castiga -> cota 1.62

sursa foto: skysports.com