Ponturi fotbal Guyana vs Panama – Gold Cup

Ponturi fotbal Guyana vs Panama

Ponturi fotbal Guyana vs Panama: duminica dimineata, de la ora 00:30, pe “FirstEnergy Stadium” din Cleveland, Guayana intalneste Panama. Este un meci din runda a 2-a, din Grupa D, de la Gold Cup.

Guyana

Modesta din toate punctele de vedere, Guyana este recunoscuta pentru alte lucruri decat pentru fotbalul pe care il ofera. S-a vazut lucrul acesta prin prisma rezultatelor inregistrare in ultimul timp. Cel mai recent a fost esecul din runda inaugurala a Gold Cup 2019, un meci in care nu a contat pe teren. Cu o singura ocazie avuta in cele 95 de minute, Guayana a pierdut cu 0-4, fiind dominata aproape la toate capitolele.

De altfel, ea a plecat ca outsider al Grupei D, acolo unde s-a instalat deja pe ultimul loc. Pe de alta parte, este in premiera ajunsa in aceasta faza a competitiei. Din 1991 si pana in pezent nu a ajuns pana pe tabloul principal al Gold Cup.

  • Echipa probabila: Clarke – Dover, Vancooten, Briggs, Gordon – Bonds, Danns – Marsh-Brown, Cox, Harriott – Welshman

Panama

Dupa calificarea la Cupa Mondiala din 2018, Panama a devenit o echipa nationala cunoscuta. Desi nu a avut valoarea necesara sa puna probleme acolo, ea este favorita sa se califice in fazele superioare ale Gold Cup. De asemenea, a si arata acest lucru in singurul meci pe care l-a jucat in aceasta Grupa D, castigand cu Trinidad Tobago.

2-0 in acel duel si Cooper & Barcenas au pus serios umarul la o eventuala calificare. De altfel, o victorie in meciul de duminica dimineata, o duce pe Panama matematic in fazele superioare. In ultima etapa, ea urmeaza sa o intalneasca pe SUA, favorita grupei, intr-un duel care s-ar putea desfasura pentru palmares.

  • Echipa probabila: Mejia – Murillo, R. Torres, Cummings, Davis – Escobar, Cooper – Browne, Barcenas – Arroyo, G. Torres

Favorita clara in aceasta confruntare, Panama are toate atuurile necesare sa joace acelasi fotbal bun din prima etapa. Pe de alta parte, Guyana vine in America ca in vacanta, este prea mica pentru o astfel de competitie. Drept urmare, poate ca nu o sa fie un succes la un scor fabulos, dar nu cred ca Panama o sa-si lase adversarul sa-i atace poarta.

Ponturi fotbal Guyana vs Panama: nu marcheaza ambele, cota 1.44 la Betano