Ponturi fotbal Hacken vs Goteborg – Allsvenskan

Ponturi fotbal Hacken vs Goteborg este un meci din campionatul suedez, ce conteaza pentru etapa cu numarul 11, urmand sa se joace pe “Bravida Arena”, cu incepere la ora 17:00.

◘ Hacken

Nu promitea multe la inceputul sezonului, insa are un start foarte bun de campionat, fiind in partea de sus a clasamentului. In acest moment ocupa pozitia a treia, ultima ce duce in Europa League, fiind la doar un punct de liderul Malmo. Pana acum, in decurs de zece etape, a strans nu mai putin de 20 de puncte. A reusit sase victorii si doua remize, pierzand de doua ori. In urma acestor confruntari a marcat de 16 ori, primind de doua ori mai putine goluri. Vine dupa un meci nebun cu Sirius, reusind sa se impuna cu 3-4 in deplasare. A ajuns astfel la cinci partide consecutive fara esec, patru dintre ele fiind victorii.

◘ Goteborg

Este o echipa mai buna, daca ne raportam la performantele de-a lungul anilor. In aceasta stagiune are inceput de bun, avand in vedere faptul ca se gaseste la randul sau in partea superioara a clasamentului, pe locul patru, la doar doua puncte de adversara sa. In cele zece etape disputate in campionat a reusit cinci victorii si trei remize, pierzand de doua ori. De-a lungul acestor confruntari a marcat 18 goluri, incasand cu opt mai putine. Este neinvinsa in ultimele sapte partide, castigand patru dintre acestea. Precedentele doua etape i-au adus doua remize albe, cu Malmo si Hammarby, de fiecare data pe teren propriu.

Hacken este intr-o forma foarte buna, aratand bine si din punct de vedere ofensiv. Tinand cont de faptul ca joaca acasa, ar trebui sa nu aiba probleme in a marca. Goteborg este fara gol marcat in ultimele doua etape, e drept, insa ramane o formatie ofensiva, care poate pune mari probleme. Asadar, anticipam un meci pe cinste, in care spectacolul va atinge cote inalte, de aceea mizam pe varianta golurilor.

• Ponturi fotbal Hacken vs Goteborg: ambele marcheaza -> cota 1.75

sursa foto: zimbio.com