Ponturi fotbal Haiti vs Bermuda – Gold Cup

Haiti vs Bermuda. Partida din cadrul primei runde a grupelor Gold Cup, va avea loc Luni 17 Iunie, cu incepere de la ora 01:00.

  • Haiti este marea favorita a acestui duel

Haiti

Reprezentativa statului Haiti nu a avut nicio emotie in campania de calificare. Acestia au incheiat pe primul loc, cu 4 victorii din 4 posibile si un golaveraj de 19-2. In primul duel, haitienii au umilit-o pe Sint Maarten cu scorul de 13-0, o nationala formata din fotbalisti amatori. Mai apoi, Haiti a dispus de Saint Lucia si Nicaragua in deplasare, scor 2-1 respectiv 2-0. in ultima runda, haitienii au oferit o prestatie solida pe teren propriu cu cei din Cuba, reusind sa ii invinga cu scorul de 2-1. Placide & co. au disputat 3 partide amicale in acest an. Acestia au pierdut la limita cu El Salvador si Chile, iar cu cei de la Guyana s-au impus cu scorul de 3-1, pe teren propriu.

  • Bermuda reprezinta o nationala fara vreo performanta notabila

Bermuda

Bermuda reprezinta o surpriza frumoasa a acestui turneu, echipa reusind sa se califice dupa 9 puncte obtinute in calificari. Acestia au debutat cu un esec in deplasarea din Aruba, scor 3-1. Mai apoi, Bermuda a dispus pe teren propriu de Sint Maarten, cu scorul de 12-0. A urmat inca un succes pentru ei, 1-0 in fata propriilor suporteri, cu El Salvador. Ultima runda a calificarilor a adus o victorie surprinzatoare pentru Bermuda, 3-1 pe terenul reprezentativei din Republica Dominicana. Capitanul Dante Loverock (fundas central) evolueaza in prima liga a Irlandei, pentru Sligo Rovers. Acesta are 18 prezente in tricoul nationalei si 2 goluri marcate.

Haiti dispune de un lot mai experimentat si mai valoros decat adversara sa. Bermuda insa e o echipa ambitioasa si cu siguranta va incerca sa puna probleme serioase astazi. Ma astept ca ambele formatii sa evolueze dezinvolt si sa avem parte de un duel interesant, cu faze de poarta si goluri. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.87 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Haiti vs Bermuda

peste 2.5 goluri, cota 1.87 la Unibet

sursa foto: jfa.jp