Ponturi fotbal Haiti vs Costa Rica – Gold Cup

Haiti vs Costa Rica. Duelul din cadrul ultimei runde a grupelor Gold Cup, va avea loc Marti noapte, cu incepere de la ora 03:30, ora Romaniei.

Haiti si-a asigurat locul in sferturile de finala

Haiti

Hairi a confirmat in fata celor mai slabe adversare ale grupei, astfel ca acum nu are emotii cu Costa Rica. Acestia au acumulat 6 puncte in primele 2 partide si sunt deja calificati in sferturile de finala. In prima runda, F. Pierrot a adus victoria in fata reprezentativei din Bermuda, cu o dubla de senzatie. Desi Bermuda a deschis scorul in minutul 45+2, Haiti si-a revenit in actul secund si a intors scorul. Mai apoi, haitienii au rezolvat partida cu Nicaragua inca din prima repriza. Acestia au castigat cu 2-0, gratie unui gol al lui S. Sabat si un autogol al lui M. Rosas.

Echipa probabila: Placide – Carlens, Jean Baptiste, Geffrad, Guerrier – Herivaux, Alceus – Sabat, Nazon, Etienne – Pierrot

Costa Rica a dominat pana acum grupa fara emotii

Costa Rica

Asa cum era de asteptat, Costa Rica se afla la sefia grupei B. In prima partida, acestia au defilat in fata reprezentativei din Nicaragua. B. Oviedo, C. Borges, E. Aguilar si A. Cruz au fost protagonistii unui 4-0 fara drept de apel. Etapa precedenta, Costa Rica a avut cateva emotii cu Bermuda. Acestia au condus cu 2-0 in minutul 54 prin golurile lui M. George si E. Aguilar. N. Wells a redus din diferenta in minutul 59, insa Bermuda nu a mai reusit sa se apropie decisiv de poarta lui Moreira.

Echipa probabila: Moreira – Oviedo, Waston Manley, Duarte, Gamboa – Campbell, Borges, Cruz, Aguilar – McDonald, George Clayton

Cele doua formatii sunt deja calificate in sferturile de finala. Lupta se da doar pentru prima pozitie si ma astept la o partida interesanta. Desi este net inferioara adversarei sale, Haiti cu siguranta va pune probleme. Echipa e ambitioasa si ma astept la un duel interesant, cu ocazii de ambele parti. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”.

Ponturi fotbal Haiti vs Costa Rica

ambele echipe marcheaza, cota 1.90 la Unibet

sursa foto: telegraph.co.uk