Ponturi fotbal Haka vs Ekenas – Ykkonen

Marti 04.06.2019, de la ora 18:30, se va disputa partida Haka vs Ekenas, din cadrul rundei a 7-a a esalonului secund din Finlanda.

Haka domina inceputul de sezon.

Haka

Gazdele ocupa prima pozitie a clasamentului, cu 16 puncte acumulate in 6 etape. Acestia au un parcurs aproape perfect pana in acest moment. Haka a inregistrat un singur mini-esec acum 4 runde, remizand alb pe terenul celor de la Oulu. Mai apoi insa, gazdele de azi si-au continuat drumul spre prima pozitie, cu un 6-1 pe teren propriu contra celro de la MuSa. Ultimele 2 partide au adus alte victorii, 3-1 in deplasarea de la Jaro si 1-0 pe terenul celor de la TPS Turku, etapa precedenta.

Gazdele au o ofensiva foarte buna, cea mai prolifica din Ykkonen. Acestia au inscris nu mai putin de 17 goluri in 6 etape. S. Ojala este principalul “actor” al atacului celor de la Haka, cu 4 goluri inscrise.

Oaspetii se afla pe drumul cel bun.

Ekenas

Ekenas nu se descurca la fel de bine ca adversara sa, ocupand peozitia a 7-a, cu tot atatea puncte acumulate. Acestia avusesera evolutii foarte slabe, pana acum 3 etape. La mijlocul lunii Mai, Ekenas a umilit-o pe Mypa pe teren propriu, cu scorul de 7-2. Mai apoi a venit un esec la limita in deplasarea de la TPV, scor 1-0. In ultima etapa insa, Ekenas a reusit a doua victorie a sezonului, dupa un 2-1 pe teren propriu cu cei de la AC Kajaani.

Acel succes categoric de acum 3 runde, i-a adus pe cei de la Ekenas pe locul 2 in topul ofensivelor din Ykkonen. Oaspetii de astazi au marcat de 12 ori in 6 etape, o medie de 2 goluri pe meci.

Haka este fara indoiala favorita certa, care cu un succes astazi se poate indeparta la 3 puncte de TPS Turku. Ekenas insa a aratat bine etapa trecuta si ma astept sa puna probleme. Se vor intalni in aceasta seara cele mai bune ofensive ale campionatului, acestea insumand nu mai putin de 29 de goluri. Ma astept asadar la o partida spectaculoasa, cu multe faze de poarta, iar 3 goluri nu pare un obiectiv greu de atins.

Ponturi fotbal Haka vs Ekenas

peste 2.5 goluri, cota 1.55 la Betano

sursa foto: fchaka.fi