Ponturi fotbal Haka vs MyPa – Ykkonen

Joi 13.06.2019, cu incepere de la ora 18:30, va avea loc duelul Haka vs MyPa, din cadrul etapei a 9-a a ligii secunde din Finlanda.

Gazdele s-au insturat in fotoliul de lider

Haka

Haka se claseaza pe prima pozitie a clasamentului din Ykkonen. Acestia au reusit sa acumuleze 20 de puncte in 8 etape si este fara infrangere pana acum. Acum 2 runde, gazdele au reusit sa o invinga pe Ekenas fara emotii, 2-0 pe teren propriu. Mai apoi, cei de la Haka au inregistrat o remiza alba in deplasarea de al AC Kajaani, incheind astfel o serie de 4 victorii consecutive. Gazdele au un golaveraj foarte bun, fiind usor de inteles de ce sunt cea mai buna formatie din Ykkonen. Acestia au inscris de 19 ori in 8 etape si au incasat doar 5 goluri. Finlandezul S. Ojala este golgheterul echipei in campionat, cu 4 goluri inscrise pana acum.

MyPa are probleme cu retrogradarea

MyPa

Oaspetii se regasesc pe penultima pozitie a clasamentului ligii a doua din Finlanda. Acestia au acumulat doar 6 puncte pana acum si au reusit o singura victorie, dupa un 2-1 pe terenul celor de la MuSa. Mai apoi, MyPa a inregistrat 3 remize consecutive. Acestia au terminat la egalitate cu KTP (scor 1-1), Oulu (scor 0-0) si TPV, 1-1 etapa precedenta. MyPa a suferit o adevarata umilinta acum 5 runde pe terenul celor de la Ekenas, scor 7-2. Oaspetii de astazi reuseau ultima victorie pe terenul celor de la Haka, intr-o partida de prima liga din Iulie 2011.

Diferenta dintre cele doua este una categorica. Haka este echipa mai experimentata si cu mai multe prezente in prima liga. Acestia au parte de un sezon foarte bun si tintesc prima pozitie. E greu de crezut ca o formatie modesta precum MyPa, poate rezista intr-o deplasare pe terenul unei adevarate forte ofensive. In concluzie, am astept la o demonstratie de forta a celor de la Haka pe teren propriu si la o victorie fara emotii a lor.

Ponturi fotbal Haka vs MyPa

1 pauza / 1 final, cota 1.43 la Netbet

sursa foto: fchaka.fi