Ponturi fotbal Haka vs Oulu – Ykkonen

Ponturi fotbal Haka vs Oulu - Ykkonen

Ponturi fotbal Haka vs Oulu: sambata, 29 iunie, de la ora 17:00, pe “Tehtaan Kentta”, se va disputa meciul dintre Haka si Oulu, din cadrul rundei cu numarul 12 din Ykkonen.

Haka

Aflata intr-o forma demna de invidiat pana si de echipele din primul esalon, Haka este singura neinvinsa din Ykkonen. In etapa trecuta a reusit sa castige, 1-0 cu KTP, datorita unul gol venit din partea lui Anton Popovitch. A fost cel de-al noualea succes al sezonului, ceea ce nu este deloc putin, dat fiind faptul ca s-au jucat 11 etape pana acum.

Cu 29 de puncte, poate rasufla usurata pentru ca TPS Turku, principala ei rivala, se afla la zece puncte in spate. Are si un meci in plus fata de rivala ei, insa tot ramane o diferenta substantiala. Pusa din nou in postura de echipa gazda, e clar ca ne asteptam la un meci castigat la pas. In cele cinci meciuri deja disputate acasa, a reusit tot atatea victorii si s-a impus foarte usor.

Oulu

Modesta din toate punctele de vedere, faptul ca are cea mai buna defensiva nu o pune pe Oulu intr-o lumina foarte buna. Ea se afla abia pe locul 5, cu 16 puncte, la trei lungimi in spatele ocupantei locului al doilea. Totusi, jocul pe care il arata este in scadere, totul culminand cu rezultatele din ultimele confruntari.

In precedentele cinci runde, Oulu a evoluat timid, avand o singura victorie, trei remize si o infrangere. In etapa trecuta si-a aratat limitele, pentru ca desi a condus-o cu 2-0 pe AC Kajaani, a incheiat la egalitate, 2-2 in fata echipei de pe ultimul loc si acum s-a indepartat destul de mult de primul loc.

In meciul pe care l-au jucat in campionat, in acest an, a fost 0-0. A fost unul dintre putinele meciuri in care Haka a pierdut puncte. Este echipa care atunci cand joac acasa nu isi lasa adversarul sa scape cu bine. Totusi, cu toate ca se intalnesc echipele cu cele mai bune defensive, risc si merg pe un pariu pe goluri. Cred ca, jucand pe terenul propriu, Haka este capabila sa inscrie indiferent pe cine are in fata si sa o faca inca din prima repriza. Drept urmare, sa asistam la cel putin trei goluri, pentru ca si Oulu este o marcatoare constanta in deplasare.

Ponturi fotbal Haka vs Oulu: peste 2.5 goluri, cota 2.00 la Betfair