Ponturi fotbal Hakoah Sydney vs Marconi – NPL NSW

Ponturi fotbal Hakoah Sydney vs Marconi

Ponturi fotbal Hakoah Sydney vs Marconi: duminica dimineata, in NPL NSW, liga regionala din Australia, Hakoah Sydney o intalneste pe Marconi. Infruntarea este programat sa inceapa de la ora 10:00.

Hakoah Sydney

Din nou invinsa in etapa trecuta, Hakoah Sydney a si uitat cum este sa castigi intr-un meci amical. Ultima oara cand s-a intamplat acest lucru, a fost in urma cu trei luni. Pe final de martie, aceasta reusea sa castige cu 3-0 meciul de pe terenul lui Rockdale. Intre timp s-au mai disputat alte douasprezece runde, meciuri in care a fost depasita in 11 dintre ele.

In etapa trecuta a evoluat in deplasare si a pierdut cu 0-1. A fost a noua infrangere consecutiva si cele mai multe dintre acestea au venit fara ca ea sa inscrie. Corect era sa incep cu locul pe care il ocupa in clasament pentru a vedea nivelul. Este pe ultimul loc, cu 7 puncte stranse in cele 15 runde disputate. Este singura echipa care pe teren propriu nu a reusit sa castige.

Marconi

In tabara cealalta, Marconi este si ea o echipa de pluton, aflandu-se pe locul 8. Are 19 puncte, cu patru lungimi mai putine decat Manly United, ultima formatie care prinde play-off-ul. Putea sa reduca aceasta diferenta, dar nu a fost suficient de curajoasa in etapa trecuta. Cele doua echipe au avut meci direct, ea pierzand cu 0-1.

Invinsa de opt ori in cele 15 etape scurse pana in momentul de fat, Marconi are ocazia sa obtina saptea victorie stagionala. Este favorita caselor de pariuri si mai mult, are nevoie de toate punctele puse la bataie. Totodata, este si una dintre echipele care au inscris cele mai multe goluri pana in momentul de fata.

Pe locul 8 in clasamentul general, dar pe locul secund in clasamentul celor mai bune marcatoare, Marconi trebuie sa faca spectacol. Este formatia mai buna, cea care intalneste ‘’lanterna rosie’’.  De fiecare data cand a jucat impotriva lui Hakoah Sydney s-a impus, insa a si luat gol. A fost cazul si meciului din tur, cand Marconi a dispus cu 3-1 de adversara ei. Astfel spus, exista o diferenta intre cele doua echipe, iar la final sa se vada lucrul acesta.

Ponturi fotbal Hakoah Sydney vs Marconi: oaspetii castiga, cota 1.55 la Unibet