Ponturi fotbal Hakoah Sydney vs Sydney United – NPL NSW

Ponturi fotbal Hakoah Sydney vs Sydney United - NPL NSW

Ponturi fotbal Hakoah Sydney vs Sydney United: duminica, de la ora 10:00, in runda a 20-a din NPL NSW, Hakoah Sydney o intalneste pe Sydney United.

Hakoah Sydney

Ultimele etape au adus rezultate mai putin dorite de fiecare echipa de fotbal din lume. In precedentele zece runde a fost depasita de noua ori, in meciuri in care a contat prea putin pe teren. In chiar etapa anterioara a pierdut cu 1-2, acasa, in disputa cu Manly United. A devenit o obisnuinta sa faca asa, avand in vedere si situatia dezastruoasa pe care aceasta o are in clasament.

Aflata pe ultimul loc in NPL NSw, Hakoah Sydney are mult de lucru pentru a-si imbunatati jocul. Daca stie sigur ceva, nu va juca in aceasta divizie incepand cu sezonul urmator. Matematic este retrogradata, dat fiind faptul ca sunt zece lungimi intre ea si echipa din fata ei, dar mai sunt trei etape de jucat.

Sydney United

Cele trei puncte din acest duel ar putea sa valoreze dublu fata de un meci obisnuit. Este finalul sezonului regulat, iar ea lupta sa ramana pe locul de play-off pe care se afla. Ocupa treapta a patra din NPL NSw, cu 27 de puncte, cu o lungime mai mult fata de echipele de pe locurile 4, 6 si 7. Astfel, sunt patru echipe care lupta pentru ultimele doua locuri de play-off.

Echipa a pierdut puncte pretioase in ultimele runde, Sydney United trecandu-si in cont o singura victorie in ultimele sapte confruntari. In urma cu o saptamana a pierdut din nou puncte importante, in urma esecului suferit in fata celor de la Sydney U21. 0-2 a indicat atunci tabela acelui joc disputat acasa, astfel, a ajuns la trei meciuri consecutive fara sa marcheze.

Diferenta dintre cele doua echipe s-a vazut cat se poate de clar si in meciul din tur. Acel duel s-a terminat cu succesul celor de la Sydney United, 2-0. De asemenea, cum isi cunoaste deja soarta, Hakoah Sydney nu mai are pentru ce sa lupte. Cu atat mai mult, Sydney United are nevoie de toate punctele pentru a-si consolida locul din clasament.

Ponturi fotbal Hakoah Sydney vs Sydney United: oaspetii castiga, cota 1.69 la Unibet