Ponturi fotbal Ham-Kam vs Raufoss – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Ham-Kam vs Raufoss - OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Ham-Kam vs Raufoss: sambata, 29 iunie, de la ora 16:30, Ham-Kam o intalneste pe Raufoss, in cadrul rundei cu numarul 13 din OBOS-ligaen.

Ham-Kam

O echipa mereu de pluton, Ham-Kam ne-a aratat asta si in etapa trecuta. Pusa in fata unei deplasari dificile, a ratat testul dat si astfel, a pierdut meciul sustinut in compania lui KFUM Oslo. Nu a fost primul asemenea rezultat, de cinci meciuri oficiale tot se lupta sa castige si nu reuseste. Faptul ca inscrie foarte putin si-a pus mereu amprenta.

Ham-Kam ocupa locul 12, cu 13 puncte, are sase lungimi mai multe decat Strommen, prima echipa aflata la retrogradare. Mai mult decat atat, golaverajul este unul pe masura, aceasta avand trei goluri mai putine inscrise decat cele primite. Poate de luat in calcul este parcursul ceva mai echilibrat pe care l-a avut acasa, locul unde are 2 victorii, tot atatea remize si infrangeri.

Raufoss

Imi aduc aminte in sezonul trecut cand jucam mereu victorie Raufoss si nu ma dezamagea, dar juca cu echipa de amatori. A reusit sa paraseasca cel de-al treilea esalon, asta dupa ce s-a clasat pe primul loc si a revenit in OBOS-ligaen. Nivelul nu este profesionist nici aici, dar nu este atat de scazut cum era in Divizia 2.

Am facut aceasta precizare pentru a reliefa faptul ca este ocupanta locului al patrulea, cu 22 de puncte. Desi vine din postura de proaspat promovata, a reusit in etapa trecuta sa rastoarne calculele bookmakerilor. A reusit sa castige cu 2-1, acasa, in fata formatiei Aalesund, care conduce campionatul acesta. A fost prima esec al liderului.

Un duel direct oficial intre cele doua echipe nu s-a mai jucat de aproape doi ani. In acest interval am vazut doua formatii care si-au castigat partida disputata pe teren propriu. De data aceasta ma astept sa vad un meci in care golurile sa curga. Desi Ham-Kam are unul dintre cele mai slabe atacuri, in meciurile de acasa a stiut cum sa puna problema. In acest context, desi gazdele sunt net favorite, ma astept sa vad un joc surpriza, in care oaspetii sa plece cu cel putin un punct.

Spun acest lucru pentru ca Raufoss a castigat patru din cele sase deplasari avute si mai mult, a dat mereu cel putin un gol

Ponturi fotbal Ham-Kam vs Raufoss: X2, cota 1.60 la Betano