Ponturi fotbal – Haugesund – Stromsgodset – Cupa Norvegiei – 27.09.2018

Ultimul sfert de finala din Cupa Norvegiei are loc joi seara, de la ora 21:00, pe “Haugesund Stadion” se joaca Haugesund – Stromsgodset, o partida care aduce fata in fata echipe din primul esalon.

Mai multa atentie din partea lui Haugesund sunt convins ca o punea intr-o postura mai buna si in runda trecuta, dar din nou a inscris si a pierdut, suferind a treia infrangere consecutiva, drept pentru care a pierdut si locul pe podium, acum ocupand treapta a patra, cu doua lungimi in spatele lui Molde. Favorita mereu in cupa, aceasta nu si-a tradat statutul, iar victoriile reusite pana acum au venit intr-un mod spectaculos, marcandu-se cel putin de trei ori. Spun victorii pentru ca a ajuns pana aici, dar meciul din optimi nu a fost deloc unul perfect, 2-2 a fost scorul general al disputei contra lui Mjodalen, loteria penalty-urilor fiind cea care a facut diferenta.

Stromsgodset a fost echipa spectaculoasa pe care speram sa o vedem si la finalul meciului de joi seara, dar pentru asta din nou trebuie sa vedem un joc consistent din punct de vedere ofensiv si asta o sa fie greu, avand in vedere ca are misiunea de a se salva de la retrogradare. In etapa trecuta avut un adversar greu de depasit, a pierdut cu 1-2 acasa, in fata lui Molde, in ceea ce a fost al saselea meci la rand in care Stromsgodset inscrie si nu castiga. In privinta golurilor nu trebuie sa ne punem problema, Stromsgodset a inscris mereu de cel putin doua ori in cursa ei spre sferturile de finala, drept pentru care mereu a castigat, in fata unor echipe precum Baerum Sportsklubb (3-0), Valdres (3-1) si Ranheim (2-0).

Se stiu foarte bine din prima liga, acolo unde s-au intalnit deja in tur, atunci a fost 1-0 pentru Haugesund, echipa care a jucat tot acasa. In speranta ca poate evita retrogradarea, avand un singur punct avans fata de echipa aflata pe penultimul loc, daca informatiile sunt adevarate, o sa vedem o echipa secunda folosita si in consecinta merg pe calificarea gazdelor, care nu au ce pierde si pot trimite in teren cel mai bun 11.