Ponturi fotbal Heidelberg vs Oakleigh – NPL Victoria

Ponturi fotbal Heidelberg vs Oakleigh: sambata, 29 iunie, de la ora 11:00, in etapa a 19-a din NPL Victoria, Heidelberg vs Oakleigh este unul dintre meciurile care se vor disputa.

Heidelberg

Performera a etapei anterioare, Heidelberg reusea in urma cu o saptamana sa faca unul dintre cele mai bune meciuri. Ajutata si de nivelul adversarului intalnit, aceasta s-a impus cu 5-2, pe terenul formatiei Dandenong. A fost cea de-a 18-a etapa consecutiva in care inscrie cel putin un gol. Asta inseamna ca a dat cel putin un gol in fiecare meci jucat pana in momentul de fata, in sezonul intern.

Ea este echipa care ataca o clasare pe locul secund si un eventual titlu. Ocupa locul al treilea, cu 36 de puncte, dar sunt doua lungimi intre ea si Bentleigh, ocupanta locului secund. Dincolo de aceste cifre ale punctelor, este si echipa cu al doilea cel mai bun atac. Are, in medie, doua goluri inscrise in fiecare meci, ceea ce este o medie buna.

Oakleigh

Ataca play-off-ul, si pentru a face asta are nevoie de un nou rezultat pozitiv. Este pe drumul cel bun, asta si pentru ca a avut adversari accesibili in etapa anterioara. Cu o saptamana in urma a dispus cu 1-0 de Altona Magic, intr-un meci pe care l-a jucat pe terenul propriu. A fost cea de-a opta etapa consecutiva in care nu pierde.

In tot acest timp si-a trecut in palmares sase victorii si doua rezultate de egalitate, dar este important ca a dat gol de fiecare data. Drept urmare, Oakleigh nu este genul de echipa care sa te lase fara sa primesti gol. Pe locul 7, cu 25 de puncte, este la o lungime in spatele ultimului loc care o trimite in play-off, Melbourne Knights.

Ambele sunt echipe cu potential, desi sunt ceva puncte serioase intre ele, s-a vazut ca nu exista o diferenta mare de valoare. In tur, Oakleigh a fost echipa care a iesit mai bine, castigand cu 2-1.  In acest context, va recomand sa evitati pariul pe succesul uneia dintre ele si sa optati pe un pariu pe goluri.  Desi mai multe meciuri ale oaspetilor s-au incheiat cu cel mult doua reusite. Acum au nevoie sa riste, pentru ca se apropie sezonul de final si au nevoie de puncte.

Ponturi fotbal Heidelberg vs Oakleigh: peste 2.5 goluri, cota 1.58 la Betano