Ponturi fotbal Henan Jianye vs Shenzhen – Super League

Ponturi fotbal Henan Jianye vs Shenzhen - Super League

Ponturi fotbal Henan Jianye vs Shenzhen: sambata, 22 iunie 2019, de la ora 14:35, la Zhenghzou, are loc Henan Jianye vs Shenzhen, meci din etapa a 14-a din Super League.

Henan Jianye

Se anunta un meci dificl pentru Henan Jianye, o echipa care nu a mai castigat de mai bine de o luna. Pe 11 mai reusea sa obtina cea mai recenta victorie, atunci reusea sa dispuna cu 3-2 de Hebei. Lucrurile au mai evoluat, iar intre timp s-au jucat cinci runde, meciuri in care a bifat trei remize si doua infrangeri.

In runda precedenta, desi a intalnit echipa de pe ultimul loc, Henan Jianye a luat un singur punct. Ohandza a inscris unicul gol al echipei, meciul terminandu-se 1-1. A fost a treia remiza pe care o inregistreaza in ultimele patru runde. De fiecare daca cand a fost un meci meci nul s-au dat cel mult trei goluri.

Shenzhen

Tot printr-o situatie asemenatoare trece si Shenzhen, o echipa care nu a mai castigat de o luna si jumatate. in tot acest timp a luat un singur punct din cinci confruntari in care a evoluat in Super League. Au fost meciuri in care a incris un singur gol, 1-2, cu Dailang FC a fost scorul acelui meci. Pe de alta parte, in etapa trecuta a reusit sa faca egal, dar a jucat acasa.

Meciul avut contra celor de la Tianjin Teda s-a terminat asa cum a inceput, 0-0. Toate aceste rezultate o aduc pe Shenzhen pe locul 12, cu tot atatea puncte. Intre ea si prima echipa de sub linia rosie sunt trei lungimi. Mai mult, este formatia cu cel mai slab atac din Super League, pana in momentul de fata a dat 12 goluri.

Situatia echipelor este una grea, in ultimele meciuri au jucat foarte slab. Nu sunt motive sa cred ca exista o echipa mai buna decat alta, insa, stiu ca ambele au probleme in atac. Cum Shenzhen este echipa cu cele mai putine goluri inscrise in acest sezon, probabil ca probleme vor continua. Astfel, in eventualitatea unui succes al uneia dintre ele, sa nu vedem mai mult de doua goluri.

Ponturi fotbal Henan Jianye vs Shenzhen: sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Betano