Ponturi fotbal HIFK vs VPS – Veikkausliiga

HIFK vs VPS reprezinta un duel din cadrul rundei a 10-a a primei ligi din Finlanda. Partida va avea loc Vineri, 31 Mai, de la ora 18:30.

HIFK a inceput modest acest sezon.

HIFK

Gazdele ocupa pozitia a 10-a a clasamentului din Veikkausliiga inaintea acestei runde, cu 8 puncte acumulate. Acestia au reusit sa obtina o singura victorie, in runda a 4-a, dupa un 2-0 pe teren propriu cu cei de la Honka. Mai apoi insa au venit doar evolutii modeste. In runda urmatoare, HIFK a fost invinsa la limita de Rovaniemi, 1-0 in deplasare. In precedentele 4 partide de campionat, gazdele au repetat acelasi scenariu. Acestia vin dupa 4 rezultate identice de 1-1, cel mai recent fiind pe teren propriu cu cei de la Inter Turku.

La fel ca adversara sa, VPS nu impresioneaza cu nimic, dupa 9 etape.

VPS

Nici VPS nu este mai presus, ba mai mult echipa nu are nicio victorie in campionat. Acestia reprezinta singura formatie alaturi de KPV, care nu a cunoscut inca succesul. Oaspetii au reusit sa adune 6 puncte, in urma a 6 remize inregistrate in 9 partide. In ultimele 2 etape, oaspetii au pierdut la limita cu Rovaniemi si Mariehamn, ambele 0-1. Mai mult decat atat, VPS a parasit in aceasta luna si Suomen Cup. Acestia au fost invinsi in semi-finale de catre Mariehamn, 1-3 pe teren propriu. VPS castiga ultima oara pe terenul celor de la HIFK, intr-o partida de campionat din Septembrie 2016.

Astazi se intalnesc doua echipe aflate in deriva. Fanii vor mai mult de la favoritii lor, iar o remiza astazi ar reprezinta o dezamagire pentru ambele. Tocmai pentru acest fapt ma astept la o paritda mai interesanta, in care acestea vor forta in ofensiva, in cautarea victoriei. E dificil de prezis o invingatoare, tiand cont ca avem fata in fata doua formatii modeste si inconstante. Recomandarea mea va fii ‘ambele echipe marcheaza’, la o cota de 2.23 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal HIFK vs VPS

ambele echipe marcheaza, cota 2.23 la Unibet

sursa foto: goaloo.com