Ponturi fotbal Honduras vs Curacao – Gold Cup

Honduras vs Curacao. Duelul din cadrul etapei a 2-a a grupelor Gold Cup, va incepe Sambata noapte de la ora 04:00, pe BBVA Compass Stadium din Houston.

  • Honduras este favorita certa

HONDURAS

Honduras a evoluat destul de bine cu Jamaica, reusind sa isi creeze 12 ocazii de gol. Acestia au marcat de 2 ori, prin A. Lozano si R. Castillo. Defensiva insa le-a jucat feste acestora, iar cele 3 goluri ale jamaicanilor au fost greu de egalat. Ma astept sa apara cateva schimbari in primul 11 al celor de la Honduras. Cel mai probabil selectionerul F. Coito va modifica in compartimnetul median, acolo unde s-a rupt echilibrul cu Jamaica.

Echipa probabila: Lopez – Beckeles, Figueroa Alonzo, Figueroa, Izaguirre – Elis, Acosta, Castellanos, Castillo – Lozano, Quioto
  • Curacao nu a impresionat cu nimic in partida de debut

CURACAO

Curacao reprezinta o echipa modesta, ce s-a calificat la Gold Cup dupa 3 victorii in fata unor adversari de acelasi calibru. Acestia au trecut de Grenada, Insuslele Virgine US si Guadeloupe. In schimb, Curacao a cedat cu 2-1 in ultima partida de calificare, pe terenul celor din Antigua & Barbuda. In partida de debut la Gold Cup, Curacao nu a reusit sa reziste in fata celor din El Salvador, pierzand cu scorul de 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat chiar inainte de pauza, in minutul 45+1, de catre N. Bonilla.

Echipa probabila: Lopez – Beckeles, Figueroa Alonzo, Figueroa, Izaguiire – Elis, Garrido, Castellanos, Lopez – Lozano, Quioto

In mod normal, Honduras ar trebui sa se impuna in aceasta noapte. Acestia au un lot net superior si experienta la nivel international. Honduras se poate lauda cu o prezenta la Campionatul Mondial din 2014, performanta la care Curacao nu poate visa. De altfel, in nationala celor din Honduras gasim jucatori ce evolueaza la un nivel inalt, la formatii precum Celtic sau Girona. In acest caz, mi se pare aproape imposibil ca acestia sa rateze toate cele 3 puncte si implicit intrarea in cartile calificarii. Recomandarea mea este pronosticul “1 solist”.

Ponturi fotbal Honduras vs Curacao

ambele echipe marcheaza, cota 2.14 la Unibet

sursa foto: fifa.com