Ponturi fotbal Huaral vs U. de Deportes – Copa Bicentenario

Luni 24.06.2019, incepand cu ora 23:30, va avea loc partida Huaral vs U. de Deportes, din cadrul primei runde a Copei Bicentenario.

Huaral merge foarte bine in campionat

Huaral

Huaral evolueaza in liga secunda din Peru si o face bine deocamdata. Acestia se afla pe prima pozitie a clasamentului, cu 10 puncte acumulate in primele 4 etape. Runda trecuta, Huaral a reusit sa o invinga pe Sport Victoria la limita, 1-0 pe teren propriu. Peruvianul C. Viza este cel mai bun om al gazdelor, acesta avand 3 goluri inscrise in campionat. Pe teren propriu, Huaral e o echipa extrem de buna. Acestia nu au mai pierdut in fata suporterilor din Noiembrie 2017. Printre ultimele victorii pe aceasta arena, se numara si un 11-0 cu cei de la Willy Serrato.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit de peste un deceniu

U. de Deportes

Se implinesc 13 ani de cand cele doua formatii se intalneau ultima oara. Se intampla in Decembrie 2006, atunci cand U. de Deportes se impunea cu scorul de 1-0. De atunci insa, Huaral nu a mai reusit sa ajunga in elita fotbalului din Peru. U. de Deportes e ocupanta locului 12 in clasamentul din Liga 1 (Peru), cu 23 de puncte adunate in 17 etape. Acum 2 runde, oaspetii au invins-o pe Cajamarca pe teren propriu, scor 2-1. Etapa precedenta, U. de Deportes remiza pe terenul celro de la Garcilaso, scor 0-0.

Este adevarat ca Huaral e neinvinsa pe teren propriu de peste un an. Nu putem insa compara nivelul fotbalistic din liga secunda, cu cel din prima liga. Drept dovada este faptul ca Huaral nu a mai ajuns in prima liga de peste 10 ani. U. de Deportes este echipa mai experimentata si mai valoroasa in acest duel. Ma astept ca evolutiile bune in fata propriilor suporteri ale celor de la Huaral sa se incheie in aceasta noapte. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “2 solist”, la o cota de 1.80.

Ponturi fotbal Huaral vs U. de Deportes

2 solist, cota 1.80 la Betano

sursa foto: youtube.com