Ponturi fotbal – Hull – West Brom – Championship – 03.11.2018

Ora 17:00, este cea care da startul etapei cu numarul 16 din Championship, un campionat care ne aduce fata in fata doua echipe total diferite ca obiective, Hull – West Brom.

Hull City este departe de a mai avea resursele necesare pentru a se putea baza pe un lot competitiv, iar acest lucru se poate observa foarte usor prin rezultate slabe pe care le are si care o situeaza pe penultimul loc, cu 12 puncte. A reusit sa puna capat seriei de meciuri mai putin reusite, iar disputa cu Bolton a castigat-o cu 1-0, dupa ce Fraizer Campbell a luat pe cont prorpiu o actiune si a inscris al treilea sau gol in tricul “tigrilor”. Mai putin de jumatate dintre puncte au venit jucand pe “KC Stadium”, locul unde isi desfasoara infruntarile de acasa si de unde lumea se asteapta la mai mult, insa, din sapte astfel de intalniri a castigat una singura.

Hull: Marshall – Lichaj; Elphick; McKenzie; Kingsley – Bowen; Batty; Irvine; Henriksen; Grosiki – Campbell

Spunea ca West Bromwich Albion este o echipa ce are alte asteptari decat adversara ei, acestea nu s-au vazut in ultimele trei etape, dar a jucat suficient de bine de-a lungul acestor prime 15 etape pentru a se instala pe loc de playoff. Ocupa locul 5, are 25 de puncte si o eventuala victorie in meciul de sambata o poate readuce pe locul secund, avand in vedere ca sunt doua lungimi cele care o despart de Leeds si Middlbrough. Asa cum mentionam anterior, WBA a avut problem serioase in ultimele trei runde, meciuri in care a pierdut de doua ori si in etapa trecuta a facut 1-1 cu Blackburn, dupa ce a fost egalata in repriza secunda.

WBA: Johnstone – Adarabuoyo; Dawson; Bartley – Townsend; Morrison; Livermore; Phillips – Bames – Rodriguez; Sako

Gazdele acestui joc au primit increderea neecsara dupa victoria din etapa trecuta, dar este suficient de multa pentru a o invinge pe WBA? Eu nu cred acest lucru, chiar daca are proleme in jocurile din ultimele runde, formatia antrenata de Darren Moore ramane una ofensiva, capabila sa inscrie de fiecare data cand are ocazia si astept sa o faca decisiv in meciul de sambata.