Ponturi fotbal Ifeanyi Ubah vs Enugu – Play Off Nigeria

Miercuri 12.06.2019, cu incepere de la ora 17:00, se va disputa partida Ifeanyi Ubah vs Enugu, din cadrul play-off-ului primei ligi a Nigeriei.

Ifeanyi este fara indoiala cea mai modesta echipa din play-off

Ifeanyi Ubah

Gazdele reprezinta lanterna rosie a play-off-ului din Nigeria. Acestia au pierdut toate cele 4 partide disputate si au un golaveraj foarte slab. Ifeanyi Ubah a marcat de 4 ori in 4 dueluri si a incasat nu mai putin de 10 goluri! Gazdele de azi au debutat cu un esec pe teren propriu, 1-3 in fata celor de la Lobi Stars. Mai apoi, Ifeanyi Ubah a pierdut rand pe rand 3 dueluri in deplasare. Acestia au fost invinsi de Akwa United (scor 2-1), Kano (scor 2-1) si Enyimba, 3-1 etapa precedenta.

Oaspetii mai pot spera inca la titlu in cazul unui succes astazi

Enugu

Nici oaspetii nu au inceput prea bine acest play-off, cu un esec pe terenul celor de la Enyimba, scor 1-0. Mai apoi insa, Enugu a izbutit un succes important in fata propriilor suporteri, 2-1 in fata celor de la Lobi Stars. Acum 2 runde, oaspetii au fost protagonistii unei partide spectaculoase, terminand la egalitate pe terenul celor de la Akwa United, scor 3-3. Etapa trecuta acestia au remizat din nou, de aceasta data pe teren propriu. Enugu si Kano au terminat la egalitate, scor 1-1.

Ifeanyi Ubah are un procentaj bun pe teren propriu cu Enugu. Acestia au castigat de 3 ori, au remizat o data si nu au niciun gol incasat. De aceasta data insa lucrurile stau cu totul atlfel. Moralul gazdelor este la pamant dupa 4 infrangeri consecutive si nu ma astept la o evolutie solida din partea lor. Enugu poate rupe astazi “blestemul” deplasarilor in Lagos, in incercarea de a ajunge pe podium. Ma astept la o partida dominata in intregime de oaspeti si la un succes al lor, cotat cu 1.83 de catre cei de la Netbet.

Ponturi fotbal Ifeanyi Ubah vs Enugu

2 solist, cota 1.83 la Netbet

sursa foto: footballlive.ng