Ponturi fotbal Ilves vs KPV – Veikkausliiga

Ponturi fotbal HIFK vs Ilves

Marti 25.06.2019, cu incepere de la ora 18:30, vom asista la partida Ilves vs KPV, din cadrul etapei a 13-a a primei ligi din Finlanda.

  • Ilves isi doreste un loc in play-off
  • ILVES

Ilves este ocupanta locului 3 in Veikausliiga. Acestia au 19 puncte acumulate in 10 runde. Echipa are 2 meciuri mai putine decat liderul Inter Turku si un punct in spatele lor, asadar un succes azi e extrem de important. Gazdele au reusit etapa precedenta o victorie cruciala, 3-2 chiar pe terenul liderului Inter Turku. Cel mai mare avantaj al celor de la Ilves este cu siguranta defensiva. Acestia au incasat doar 4 goluri pana acum.

Ilves este o echipa greu de invins pe teren propriu. Acestia pierdeau ultima oara pe Tammelan Stadium, in Octombrie 2018. Atunci, Lahti o invingea pe Ilves cu scorul de 1-0, in campionat.

  • Oaspetii au parte de un sezon foarte slab
  • KPV

KPV este ocupanta ultimului loc in primul esalon fotbalistic din Finlanda. Acestia au inceput execrabil sezonul, cu doar 6 puncte adunate in 11 etape. Acum 2 runde, KPV a obtinut prima victorie a sezonului, dupa un 1-0 pe terenul celor de la Honka. Etapa precedenta, oaspetii au revenit la evolutiile modeste si au pierdut pe teren propriu, 1-3 cu Inter Turku.

Cele doua formatii s-au mai intalnit de 4 ori in istorie. De fiecare data, KPV a fost invinsa, desi a reusit sa marcheze in 3 din cele 4 partide.

Ilves traverseaza o perioada foarte buna, reusind sa lege 2 succese consecutive, in campionat si cupa. Acestia pot trece chiar pe prima pozitie cu inca o victorie si ma astept sa forteze. Ilves e greu de invins pe teren propriu, iar o echipa precum KPV nu cred ca poate pune probleme. Si daca argumentele nu erau indeajuns pentru o victorie a gazdelor, mentionez faptul ca oaspetii au incasat 20 de goluri in 11 partide de campionat. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “1 solist”.

Ponturi fotbal Ilves vs KPV

1 solist, cota 1.50 la Unibet

sursa foto: airtelfootball.ug