Ponturi fotbal Incheon vs Gangwon – K-League

Ponturi fotbal Incheon vs Gangwon – K-League

Ponturi fotbal Incheon vs Gangwon: duminica, de la ora 13:00, pe “Sungui Arena Park”, Incheon primeste vizita celor de la Gangwon. Este un meci al etapei cu numarul 18 din K-League.

Incheon

In urma evenimentelor de sambata, Incheon a cazut pe ultimul loc, dar are ocazia sa urce doua locuri. Ea are 11 puncte, la egalitate cu Jeju, dar cu un golaveraj mult mai slab. Are cel mai slab atac din divizie, cu noua goluri inscrise si alte 24 incasate. In etapa trecuta, aceasta a reusit sa smulga un punct modestei Gyeongnam, meci care s-a incheiat 1-1.

A fost cea de-a treia etapa consecutiva in care se dau cel mult doua goluri si ea nu reuseste sa castige. Totodata, faptul ca joaca pe teren propriu nu poate sa fie de bun augur, deoarece in cele opt asemenea dueluri, si-a trecut in cont opt puncte. Mai mult, in ultimele trei confruntari de pe “Sungui Arena Park”, aceasta a pierdut la limita.

Gangwon

A reusit in etapa trecuta sa obtina cea mai senzationala victorie din acest an, din toate campionatele. A fost 5-4, acasa, dupa ce in minutul 90+2 era 4-2 pentru cei de la Pohand. Trei goluri au fost marcate incepand cu minutul 93. Mai mult decat atat, este o echipa modesta, chiar daca se afla pe loc de play-off.

Gangwon are -1 in dreptul golaverajului, dar cu toate acestea ea se afla pe locul 5, cu 24 de puncte. Are trei lungimi avans fata de echipa care se afla sub linia de play-off, dar si un meci mai putin. Este si o formatie care a inceput sa joace destul de bine in deplasare. Are cinci asemenea dueluri consecutive fara esec, timp in care a reusit trei victorii si doua remize.

Avem cote relativ echilibrate pentru acest duel, care aduce la linia de start doua formatii modeste. Totusi, Gangwon, chiar daca este echipa vizitatoare s-a prezentat bine in deplasare. In contextul de fata, ma astept sa joace din nou suficient de agresiv si de bine, pentru a obtine cel putin un punct. Cred ca o sa faca acest lucru inca de la pauza, cum s-a intamplat si in tur, cand Gangwon s-a impus cu 1-0.

Ponturi fotbal Incheon vs Gangwon: X2 pauza/X2 final, cota 1.48 la Betano