Ponturi fotbal Incheon vs Gyeongnam – K League 1

Incheon vs Gyeongnam. Sungui Arena Park va gazdui Marti 30 Iulie, de la ora 13:30, partida din cadrul etapei a 23-a a campionatului din Coreea de Sud.

Incheon are cea mai modesta defensiva a campionatului

Incheon

Incheon se claseaza pe ultima pozitie a clasamentului din K League. Echipa a adunat doar 14 puncte in 22 de runde, un parcurs pe care il putem considera dezastruos. Problemele echipei provin din compartimentul ofensiv. Jucatorii gazdelor au reusit sa gaseasca drumul spre gol doar de 14 ori, o medie de aproape un gol / 2 meciuri. Echipa incearca sa se trezeasca si etapa precedenta a obtinut a 3-a victoria a sezonului. Incheon a invins-o pe Pohang in deplasare, cu scorul de 2-1, insa ramane de vazut daca acestia pot confirma evolutia buna si astazi.

Avem fata in fata cele mai slabe echipe din K League

Gyeongnam

Nici Gyeongnam nu se poate lauda cu un parcurs mai bun, avand un singur punct deasupra adversarei sale. Daca acestia au o ofensiva mai buna, defensiva e cea care ii tradeaza. Gyeongnam a incasat 42 de goluri in 22 de runde, mai mult decat orice alta echipa din K League. Gyeongnam a remizat etapa precedenta pe teren propriu, 2-2 cu cei de la Jeju. Oaspetii au reusit sa castige doar una din ultimele 5 deplasari pe terenul celor de la Incheon. E vorba de un 3-2 din Aprilie 2018, ce avea loc in campionat.

Lucrurile sunt destul de clare in privinta celor doua. Incheon si Gyeongnam ocupa ultimele doua pozitii in clasament si alta alternativa pentru ele nu exista, decat victoria. Distanta fata de locul 9 ocupat de Songnam se mareste pe zi ce trece si o remiza nu face decat sa le adanceasca spre retrogradare. Ma astept ca ambele formatii sa forteze in ofensiva, in cautarea celor 3 puncte. Voi opta pentru minim un gol marcat de ambele formatii, la o cota de 1.76 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Incheon vs Gyeongnam

ambele echipe marcheaza, cota 1.76 la Unibet

sursa foto: kleagueunited.com