Ponturi fotbal Incheon vs Suwon – K League

Ponturi fotbal Incheon vs Gangwon – K-League

Incheon vs Suwon. Sungui Arena Park va gazdui Miercuri 10 Iulie 2019, de la ora 13:30, duelul din cadrul etapei a 20-a a primei ligi din Coreea de Sud.

Gazdele se indreapta vertiginos spre liga secunda

Incheon

Incheon este cea mai slaba echipa a momentului, in K League. Acestia au doar 11 puncte acumulate in 19 etape si nici nu se pune problema de play-off. Forma de moment este dezastruoasa, cu 3 infrangeri suferite in precedentele 4 runde. Acum 2 etape, Incheon a cedat pe teren propriu, 1-2 cu cei de la Gangwon. Mai apoi, gazdele de azi au pierdut din nou, 1-0 in deplasarea de la Ulsan Hyundai. Pe plan ofensiv, Incheon e cea mai slaba echipa din K League. Acestia au marcat doar 10 goluri in 19 runde, o medie de aproape un gol la 2 meciuri.

Oaspetii se lupta pentru un loc in play-off

Suwon

Suwon se afla pe pozitia a 7-a a clasamentului primei ligi din Coreea de Sud. Echipa si-a trecut in cont 23 de puncte pana in acest moment si e la 2 lungimi distanta de locul 6, ocupat de Sangju Sangmu. Oaspetii incheiasera luna Iunie modest, cu o infrangere in fata celor de la Seoul si doua remize, cu Jeonbuk si Gyeongnam. In Iulie insa, Suwon merge perfect, cu doua victorii din doua posibile. Mai intai, oaspetii de azi s-au impus pe teren propriu in sferturile cupei, in fata celor de la Gyeongju KHNP. Apoi, Suwon a invins-o pe Jeju in campionat, cu scorul de 2-0. Suwon nu a mai pierdut pe terenul celor de la Incheon, din Decembrie 2013.

Moralul oaspetilor este cu siguranta ridicat, dupa ultimele 2 victorii. Acestia se afla intr-o vizibila ascensiune si echipa spera la play-off. De partea cealalta, Incheon e in cadere libera, iar echipa e din ce in ce mai aproape de retrogradare. Cu o ofensiva atat de modesta, nu stiu cum gazdele pot pune mari probleme in aceasta dupa-amiaza. Recomandarea mea este pronosticul ” 2 solist “, la o cota de 1.90 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Incheon vs Suwon

2 solist, cota 1.90 la Unibet

sursa foto: kleagueunited.com