Ponturi fotbal Insulele Feroe U21 vs Kazakhstan U21 – Calificari

Ponturi fotbal Insulele Feroe U21 vs Kazakhstan U21 - Calificari

Ponturi fotbal Insulele Feroe U21 vs Kazakhstan U21: joi incep calificarile pentru Campionatul European de Tineret din 2021. In Grupa 6, Insulele Feroe primeste vizita celor de la Kazakhstan, intr-un meci ce se disputa la Toftir.

Insulele Feroe

“Ciuca batailor” in campania trecuta Insulele Feroe a terminat pe ultimul loc in grupa, cu 7 puncte. A avut 10 goluri inscrise, de doua ori mai putine decat numarul celor pe care le-a primit. Nu i se dau multe sanse nici acum. Pe de alta parte, este duelul a doua dintre cele mai slabe echipe din grupa.

Nationala de U21 a Insulelor Feroe a fost mult sub asteptari. In ultimii patru ani, a reusit o singura victorie in meciurile oficiale, respectic calificarile pentru Euro. A fost un 3-1, acasa, in fata selectionatei similare a Georgiei. Jocul a avut loc in urma cu doi ani si jumatate. in acest interval s-au mai disputat alte sase jocuri. Meciuri in care nu a mai castigat, insa, a dat gol in patru dintre ele.

Kazakhstan

Satula sa tot fie partener de antrenament pentru echipele pe care le intalneste, Kazakhstan s-a pregatit in acest an. Cel putin a incercat sa puna cate ceva la punct, cu toate ca n-a facut meciul extraordinare. A jucat trei amicale, infruntari in care a remizat cu Letonia si a pierdut contra Estoniei si Ucrainei.

Cu gol luat in fiecare din aceste dueluri, Kazakhstan vine si ea dupa o campanie slaba. In campania trecuta a terminat pe penultimul loc din grupa, cu 10 puncte. Singura echipa care a terminat sub ea in clasament, a fost Luxemburg. A fost si singura echipa pe care a reusit sa o invinga, in deplasare, in ultimii trei ani si jumatate de astfel de intalniri.

Nu sunt nationale care s-au mai intalnit pana in prezent, dar meciul se anunta unul echilibrat. Totusi, au dat putine goluri si acest lucru ma obliga sa imi indrept atentia spre un duel sters din punctul acesta de vedere. Pe de alta parte, pana la urma, este duelul celor mai slabe doua echipe din Grupa 6.

Ponturi fotbal Insulele Feroe U21 vs Kazakhstan U21: 1-3 goluri, cota 1.42 la Betano