Ponturi fotbal Internarcional vs Bahia – Brazilia Serie A

Ponturi fotbal Internacional vs Botafogo

Ponturi fotbal Internarcional vs Bahia este o partida ce conteaza pentru etapa cu numarul noua din campionatul brazilian, ce se va disputa pe “Estádio José Pinheiro Borda”, in aceasta noapte, de la ora 03:30.

◘ Internacional

Este favorita in aceasta disputa, ceea ce nu mira pe nimeni, fiind totusi o echipa mai puternica, avantajata si de faptul ca joaca acasa, in fata propriilor fani. In aceasta editie de campionat a inceput destul de modest, avand in vedere faptul ca este a saptea in clasament, ce-i drept, la doua puncte de locul patru, ultimul ce duce direct in Copa Libertadores. In cele opt etape a adunat 13 puncte, reusind patru victorii si o remiza. Dispune de un golaveraj pozitiv, marcand zece goluri, primind cu trei mai putine. Vine dupa o infrangere suferita in deplasarea de la Vasco da Gamma, pierzand cu 2-1. A intrerupt astfel o serie de sapte partide consecutive fara esec.

◘ Bahia

Este outsidera, conform agentiilor de pariuri, asa cum era si normal, urmand sa aiba o misiune grea, tinand cont de faptul ca joaca in deplasare, pe un teren pe care gazdele clacheaza foarte rar. In momentul de fata se gaseste pe locul sase al clasamentului, la un punct de adversara sa. In cele opt etape a reusit patru victorii si doua remize, suferind doua infrangeri. De-a lungul acestor partide a marcat de zece ori, primind opt goluri. De mentionat faptul ca este neinvinsa in ultimele sase partide, castigand patru dintre acestea, invingand Sao Paulo de doua ori, castigand si disputele cu Fluminense si Gremio.

Bahia arata bine in ultima vreme, insa Internacional este o echipa cu un plus de valoare. De asemenea, beneficiaza si de avantajul propriului teren, unde in ultimele noua partide este neinvinsa. Asadar, ne asteptam ca formatia gazda sa fie cea care va obtine cele trei puncte puse in joc.

• Ponturi fotbal Internarcional vs Bahia: gazdele castiga -> cota 1.75

sursa foto: espnfc.com