Ponturi fotbal – Ipswich – Middlesbrough – Championship – 02.10.2018

De la ora 21:45, “Portman Road” este terenul unde are loc Ipswich – Middlesbrough, infruntare din runda cu numarul 11 din Championship.

Ipswich chiar daca joaca pe teren propriu, parcursul din acest tur nu o ajuta si drept consecinta pleaca din nou cotata fiind cu sansa a doua. “The Tractor Boys” nu a pierdut in ultimele trei intalniri oficiale, dar de fiecare data a terminat la egalitate, in cel mai recent duel 2-2 a fost scorul, iar numele adversarului a fost Birmingham. In acelasi timp, locul 22 pe care il ocupa este unul meritat, absolut toate cele sase puncte stranse au venit ca urmare a unor rezultate de egalitate.  Partea buna, dacate putem spune asa este ca toate meciurile disputate de ea s-au incheiat cu acelasi scor, 1-1, cinci din cinci partide au insemnat rezultate de egalitate.

Ipswich: Biakowski -Donacien; Chambers; Nsiala; Knudsen – Chalobah; Skuse – Edwards; Molan; Ward – Jackson

Middlesbrough s-a gandit mereu sa promoveze, a avut parte de jocuri bune si asta o aduce acum in postura de ocupanta a locului al treilea, cu 19 puncte, un singur punct face diferenta intre ea si echipa aflata pe primul loc. Cunoscuta mereu ca stie sa se apere, nu ne dezamageste si are cel mai bun compartiment defensiv, cu patru goluri primite. Unul dintre ele a venit in etapa trecuta, cand tot in urma unei deplasari a facut 1-1 cu Hull City, singurul gol al echipei a venit din partea atacantului Britt Assombalonga, care imbraca de doua sezoane tricoul alb-rosu, reusind al patrulea gol al sezonului si al 19-lea din 56 de meciuri jucate pt Boro in Championship.

Middlesbrough: Randolpf – Flint; Ayala; Friend – McQueen; Howson; Clayton; Saville; Shotton – Braithwaite; Assombalonga

In mod normal trebuie sa asistam al cel putin un rezultat de egalitate venit din partea oaspetilor, acestia aratand in dese randuri ca pot sa faca meciuri bun contra echipelor din jumatatea inferioara. Intr-adevar, nevoia de puncte a lui Ipswich ar putea sa vina si ea la pachet cu un joc inchis, din care sa rezulte un nou meci cu cel mult doua modificari de scor, specialitatea casei pentru Middlesborough. Cum si toate meciurile jucate in acest sezon pe “Portman Road” am avut mereu remize, 1-1, trebuie sa fie un element definitoriu asupra ce-si doresc gazdele.