Ponturi fotbal Irlanda U21 vs Mexic U22 – Toulon Cup

Irlanda U21 vs Mexic U22 reprezinta o partida din cadrul rundei a 2-a a grupelor turneului de la Toulon. Duelul va avea loc Joi 6 Mai, de la ora 20:30.

Irlandezii s-au instaurat la sefia grupei.
  • Irlanda U21

Pentru irlandezi, aceasta este prima participare la Turneul de la Toulon, in acest deceniu. Acestia au avut o evolutie solida in runda inaugurala, umilind-o pe China U23 cu scorul de 4-1. Golurile echipei au fost marcate de Z. Elbouzedi, A. Connolly si A. Idah (dubla – amandoua din penalty). Irlandezii tocmai ce au inceput campania de calificare pentru EURO U21, reusind o victorie in prima runda cu Luxemburg, 3-0 pe teren propriu. Europenii pierdeau ultima partida oficiala, in Octombrie 2018. Atunci, acestia erau invinsi de catre Germania U21, cu scorul de 2-0.

Mexicanii au debutat cu dreptul in turneul de la Toulon.
  • Mexic U22

Mexicanii au debutat si ei cu dreptul in competitia de la Toulon. Acestia au ridiculizat-o pe Bahrain cu scorul de 2-0, gratie reusitelor lui Govea si Torres. O singura partida a mai disputat Mexic U22 in acest an, o partida amicala cu Irlande de Nord in luna Martie. Acestia au pierdut la limita pe teren propriu, scor 1-2. Ultimul turneu oficial la care a participat reprezentativa U22 a Mexicului, a avut loc in 2015. Atunci, acestia au reusit sa ajunga pana in finala la Pan American Games. Acestia au fost insa invinsi de catre Uruguay U22, cu scorul de 1-0.

Astazi se intalnesc cele doua favorite la calificare, din aceasta grupa. Irlanda si Mexic au debutat cu dreptul la Toulon, avand deja 3 puncte acontate. Mexicanii detin avantajul valoric in aceasta partida, insa acestia au evoluat destul de putin in ultimii 3 ani. Ma astept ca irlandezii sa puna si ei probleme serioase, mai ales ca moralul echipei e unul bun, dupa cele 4 goluri din partida cu China. In concluzie, voi opta pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.87 oferita de cei de la Netbet.

Ponturi fotbal Irlanda U21 vs Mexic U22

ambele echipe marcheaza, cota 1.87 la Netbet

sursa foto: wikipedia.com