Ponturi fotbal Irlanda vs Gibraltar – Calificari EURO 2020

Luni 10 Iunie, de la ora 21:45, va avea loc partida Irlanda vs Gibraltar, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

  • Irlanda intalneste astazi cel mai facil adversar din grupa
  • IRLANDA

Gazdele au inceput perfect aceasta campanie de calificare, instaurandu-se la sefia clasamentului dupa 3 etape. Acestia au inceput cu o victorie la limita in Gibraltar, scor 1-0. Acest succes a fost confirmat de inca unul, de aceasta data pe teren propriu, 1-0 in fata Georgiei. Etapa precedenta, irlandezii au fost foarte aproape de un esec in Danemarca. Acestia au egalat insa in minutul 85, acumuland al 7-lea punct in 3 partide. Irlanda e o echipa disciplinata tactic, mai ales in compartimentul defensiv. Acestia au incasat doar 2 goluri in ultimele 7 partide.

Echipa probabila: Randolph – Coleman, Duffy, Keogh, Stevens – Brady, Hourihane, Whelan, Hendrick, McClean – McGoldrick

  • Oaspetii se afla inca la un nivel de semi-amatori
  • GIBRALTAR

Gibraltar face doar act de prezenta in aceste preliminarii, la fel ca in cele precedente. Acestia au debutat cu infrangerea in fata Irlandei, pe teren propriu. Mai apoi, oaspetii de astazi au disputat o partida amicala pe teren propriu, pierduta in fata Estoniei cu scorul de 0-1. Etapa precedenta, Gibraltar a pierdut din nou fara gol marcat, 3-0 pe terenul Georgiei. Micuta nationala a Gibraltarului reusea sa marcheze ultima oara in Noiembrie. Atunci, acestia erau invinsi in Nations League de catre Armenia, 6-2 pe teren propriu.

Echipa probabila: Goldwin – Sergeant, Chipolina, Chipolina, Annesley, Olivero – De Barr, Bardon, Hernandez – Walker, Casciaro

Nu cred ca exista cineva care se indoieste de o noua victorie a Irlandei astazi. Problema care se pune insa este de cea a golurilor marcate. Irlanda e o nationala ce se concentreaza mult pe defensiva, insa cu Gibraltar ma astept sa mute liniile in ofensiva. Totusi, mai mult de 4 goluri ma indoiesc ca Irlanda va marca, fiindu-le suficient sa isi pastreze fotoliul de lider. De partea cealalta, Gibraltar nu cred ca va conta in atac.

Ponturi fotbal Irlanda vs Gibraltar

sub 4.5 goluri, cota 1.74 la Netbet

sursa foto: irishmirror.ie