Ponturi fotbal Islanda vs Turcia – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Islanda vs Turcia: marti este ziua cand vor avea loc o alta serie de meciuri din preliminariile Euro 2020. Printre acestea, Islanda intalneste Turcia, intr-o confruntare din cadrul Grupei H din aceste calificari. Meciul are loc la Reykjavik, pe “Laugardaslvollur”.

Sursa foto: dailysabah.tr

Islanda

“Vikingii” si-au facut un nume in momentul cand au participat la Campionatul European din 2016. Au dat atunci o replica buna, dublata si de calificarea la Mondialul din Rusia, de anul trecut. Totusi, tind sa cred ca este ultimul tren pentru ca generatia actuala sa prinda inca un turneu final in aceasta formula. Replica data a fost una buna, Islanda se afla pe locul al treilea in Grupa H. Are 6 puncte, acelasi numar pe care si Franta il are.

In etapa trecuta, disputata la finalul saptamanii trecute, aceasta a reusit sa castige in stilul caracteristic. 1-0 a aratat tabela meciului contra Albaniei, Johann Gudmundsson a inscris unicul gol al acelui meci, inca din prima repriza. A fost a doua victorie pe care o reuseste in grupa, insa, toate meciurile au avut un element comun: nu au inscris ambele.

Turcia

Ce a relizat Turcia in aceasta campanie cred ca este si meritul lui Mircea Lucescu, antrenor care a condus-o inaintea venirii lui Senol Gunes. IL Luce a avut ca obiectiv sa formeze un lot, care, acum da roade. Au fost trei victorii pe care aceasta le-a obtinut din tot atatea meciuri disputate, ceea ce o duce pe primul loc in grupa.

Impotriva Moldovei si Albaniei era normal sa ne asteptam la victorie. Ce a realizat in urma cu doar cateva zile este intr-adevar o performanta. A castigat cu 2-0 in fata campioanei mondiale, Franta, pe care a invins-o datorita golurilor inscrise de Ayhan si Cengiz Under. Astfel, nu doar ca este lider al Grupei H, dar este si singura echipa din aceasta grupa care nu a primit gol.

Evolutia turcilor in aceasta campanie a fost una solida, cum nu s-a mai vazut de ceva timp. Lucrurile par sa fie la un nivel greu de egalat si nu zic asta pentru ca vine dupa un succes cu Franta. Islanda nu este nici ea o echipa slaba, astfel, cel mai probabil vor juca mult la mijlocul terenului. Constructia ar putea ocupa mult din timpul jocului. Astfel, in goana dupa gol sa lase la o parte spectacolul si drept urmare, sa fie un joc echilibrat.

Ponturi fotbal Islanda vs Turcia: sub 2.5 goluri, cota 1.62 la Unibet