Ponturi fotbal Israel U21 vs Bulgaria U21 – Meci amical

Luni 03.06.2019, de la ora 15:00, se va disputa partida Israel U21 vs Bulgaria U21. Duelul este unul de pregatire pentru ambele selectionate.

Israel a avut o campanie buna de calificare, dar nu a prins loc la EURO.

Israel U21

Israelienii s-au descurcat admirabil intr-o grupa de calificare cu Germania, Norvegia, Irlanda, Kosovo si Azerbaijan. Acestia au reusit sa acumuleze 14 puncte la capatul celor 10 etape, fiind la un singur punct de locul de baraj ocupat de Norvegia. Israel a incheiat intr-o nota buna campania de calificare, cu doua victorii consecutive inregistrate in fata propriilor suporteri. Acestia au reusit sa treaca de Irlanda U21 si Kosovo U21, cu 3-1 respectiv 3-0. Nu a fost insa indeajuns sa ii depaseasca pe nordici.

Israel a disputat o partida amicala in aceasta vara, cu modesta Georgia. Acestia au fost insa infranti cu scorul de 2-1, dupa ce deschisesera scorul in prealabil.

Nici vecinii Romaniei nu au impresionat mai mult decat adversarii de astazi

Bulgaria U21

Bulgarii au avut o campanie de calificare ceva mai modesta, terminand pe pozitia a 4-a, cu 10 puncte acumulate. Acestia au fost destul de departe de locul 2 ocupat de Slovenia, mai exact la 6 puncte. Din grupa au mai facut parte Franta, Muntenegru, Kazakhstan si Luxemburg. Oaspetii de astazi s-au facut de ras in ultima partida din grupa, pierzand cu scorul de 1-0 pe terenul Luxemburgului. Dupa incheierea calificarilor, bulgarii au disputat doua partide amicale.

Acestia au cedat pe terenul Irlandei de Nord cu scorul de 1-0, iar la 3 zile distanta au invins-o pe Finlanda in deplasare, cu scorul de 1-0.

Cele doua nationale U21 s-au mai intalnit in campania de calificare pentru EURO, din 2009. Atunci, Israel se impunea de doua ori, cu 4-3 si 4-0. Ma astept la o noua astfel de partide, mai ales ca avem in fata un amical unde pot aparea greseli in defensiva. Israel a avut cea mai buna ofensiva din grupa sa, cu exceptia Germaniei, asadar bulgarii vor avea probleme serioase astazi.

Ponturi fotbal Israel U21 vs Bulgaria U21

peste 2.5 goluri, cota 1.91 la Betano

sursa foto: 007soccerpicks.com