Ponturi fotbal Istra 1961 vs Sibenik – Croatia Retrogradare

Istra 1961 vs Sibenik reprezinta barajul de retrogradare / promovare al primei ligi din Croatia. Duelul se va desfasura Luni 03.06, de la ora 20:00.

Istra este reprezentanta primei ligi in aceasta partida.

  • Istra 1961

Gazdele au avut parte de un sezon extrem de slab. Acestia au incheiat pe penultima pozitie a primei ligi din Croatia, cu 25 de puncte acumulate in 36 de etape. Istra 1961 a reusit sa o devanseze doar pe Rudes, evitand astfel o retrogradare directa. Cel mai important factor din sezonul dezamagitor al gazdelor, a fost devensiva. Acestia au incasat nu mai putin de 73 de goluri. Argentinianul R. Mierez este omul cheie al celor de la Istra, cu cele 9 goluri inscrise in 36 de partide in sezonul regulat.

Sibenik incearca o revenire in prima liga

  • Sibenik

De partea cealalta, Sibenik a incheiat pe pozitia secunda in liga a 2-a a Croatiei. Acestia au acumulat 46 de puncte in 26 de partide, 5 mai putine decat liderul Varazdin. Ghanezul P.O. Ampem a fost artizanul sezonului pentru Sibenik, cu 7 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au incheiat sezonul intr-o nota destul de slaba, cu un singur punct acumulat in ultimele 2 runde. Acestia au remizat pe teren propriu cu cei de la Dinamo Zagreb 2, scor 2-2. Cele doua formatii s-au mai intalnit in barajul de promovare si in 2016, atunci Istra reusind sa se impuna la penalty-uri.

Cele doua formatii au oferit o partida foarte echilibrata in turul de la Sibenik, incheiata cu scorul de 1-1. Oaspetii de astazi au deschis scorul in minutul 13 prin D. Kukec, insa Istra a egalat rapid, in minutul 15, prin A. Fuentes. Acestea au avut o posesie egala, de 50%, iar ocaziile de gol au fost 7-6 pentru Istra. Ma astept la o noua partida disputata astazi, cu ocazii de ambele parti. E dificil de prezis formatia ce va evolua in 1.HNL sezonul viitor, insa ma astept din nou la o partida cu goluri de ambele parti.

Ponturi fotbal Istra 1961 vs Sibenik

ambele echipe marcheaza, cota 1.95 la Unibet

sursa foto: nkistra.com