Ponturi fotbal Italia vs Mali – Campionatul Mondial U20

Ponturi fotbal Italia vs Mali

Ponturi fotbal Italia vs Mali este o partida din cadrul Campionatului Mondial U20, ce conteaza pentru faza sferturilor, urmand sa se joace astazi, de la ora 19:30, pe “Tychy City Stadium”.

◘ Italia

Este cotata cu prima sansa in aceasta confruntare, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept o nationala mai puternica, dar si mai experimentata. Se afla la a saptea experienta la un Campionat Mondial, la ultima editie reusind cea mai buna performanta, jucand in semifinale. La editia din acest an a inceput foarte bine, castigand o grupa cu Japonia, Ecuador si Mexic. In confruntarile cu acestea a reusit doua victorii si o remiza, partide in care a marcat trei goluri, primind unul. In optimi a dat piept cu tara gazda, Polonia, pe care a invins-o la scor minim.

◘ Mali

Este o nationala mai slaba, din punct de vedere al valorii, insa care este capabila sa produca mari surprize in acest turneu. Africanii se pot lauda cu faptul ca au jucat doua semifinale la Campionatul Mondial, in 1999 si 2015. La ultima editie nu au reusit sa se califice insa. La editia din acest an au terminat pe locul secund intr-o grupa cu Franta, Panama si Arabia Saudita. Din confruntarile cu acestea a obtinut patru puncte, izbutind o victorie si o remiza, pierzand o data. In aceste partide a inscris de sapte ori, primind tot atatea goluri. In optimi a dat piept cu Argentina, cu care a obtinut calificarea in-extremis. A egalat in minutul 120+1, impunandu-se in cele din urma la penalty-uri.

Mali este o nationala capabila sa produca surprize, insa Italia este mai valoroasa, dar si mai pragmatica. In aceasta confruntare ne asteptam sa isi confirme statutul de favorita, asa ca mizam pe faptul ca va obtine calificarea in semifinale.

• Ponturi fotbal Italia vs Mali: Italia se califica mai departe -> cota 1.62

sursa foto: dailymail.co.uk