Ponturi fotbal Italia vs Olanda – Campionatul Mondial Feminin

Italia vs Olanda. Duelul din cadrul sferturilor de finala ale Campionatului Mondial feminin, va avea loc Sambata 29.06.2019, de la ora 16:00.

Italia porneste cu sansa a doua in aceasta partida

  • ITALIA FEMININ

Fetele din Italia au incheiat pe prima pozitie in Grupa C, cu 6 puncte acumulate. Acestea au fost la egalitate de puncte cu Australia si Brazilia, insa au avut cel mai bun golaveraj: 7 cu 2. In partida de debut la turneu, Italia a trecut de Australia la limita, cu scorul de 2-1. Mai apoi insa, fetele din “cizma” au facut instructie cu Jamaica, aranjandu-si astfel si golaverajul. Italiencele s-au impus fara nicio emotie, cu scorul de 5-0. In ultima runda, Italia a pierdut cu Brazilia, scor 0-1. Europencele nu au avut nicio emotie in optimi cu China, atunci cand s-au impus cu scorul de 2-0.

Echipa probabila: Giuliani – Bartoli, Linari, Gama, Guagni – Cernoia, Giugliano, Bergamaschi – Bonansea, Girelli, Giacinti

“Portocala mecanica” merge perfect la acest turneu

  • OLANDA FEMININ

Olanda merge perfect la acest turneu final, cu victorii pe banda rulanta obtinute. Fetele au facut instructie in grupe, cu maximum de puncte acumulate. Olandezele au invins-o pe Noua Zeelanda in primul duel, cu scorul de 1-0. Mai apoi, acestea au trecut de Camerun cu scorul de 3-1 si de Canada, cu scorul de 2-1. In optimile de finala, Olanda a avut ceva emotii in partida cu Japonia. Niponele au evoluat solid in fata europencelor, insa golul victoriei olandeze a venit in minutul 90, dupa un penalty transformat de L. Martens.

Echipa probabila: Veenendaal – van Dongen, Bloodworth, van der Gragt, van Lunteren – Spitse, van de Donk, Groenen – Martens, Miedema, van de Sanden

Olanda arata foarte bine la Campionatul Mondial feminin din 2019. Desi fetele au castigat pe banda rulanta, defensiva le joaca feste si mai mereu incaseaza gol. De partea cealalta, Italia nu e o echipa deloc rea. Ma astept la un duel european de zile mari si golurile cred ca vor aparea.

Ponturi fotbal Italia vs Olanda

ambele echipe marcheaza, cota 1.81 la Unibet

sursa foto: uefa.com