Ponturi fotbal Italia vs Polonia – Campionatul European U21

Ponturi fotbal Armenia vs Italia

Ponturi fotbal Italia vs Polonia este un meci din grupele Campionatului European U21, ce se va juca in aceasta seara, de la ora 22:00, pe “Stadio Renato Dall’Ara”.

◘ Italia

Este cea mai importanta nationala din istoria Campionatului European U21, castigand cinci trofee in intreaga sa istorie, ultimul insa in urma cu 15 ani. La turneul din acest an, este pe lista scurta a favoritelor. Are ce-i drept la dispozitie un lot bun, bazandu-se pe jucatori cu experienta la echipe puternice. Startul la acest turneu a fost unul de bun augur, avand in vedere faptul ca a invins Spania cu 3-1, desi a fost condusa devreme, inca din minutul 9. Odata cu acest succes, nationala lui Luigi Di Bagio a intrerupt o serie de patru partide consecutive fara victorie.

ECHIPA PROBABILA: Meret – Pezzella, Mancini, Bonifazi, Calabresi – Pellegrini, Mandragora, Barella – Chiesa, Kean, Orsolini.

◘ Polonia

Nu se poate compara cu adversara sa, fiind o nationala modesta, fara nume importante in lot. Aceasta porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare, conform bookmakerilor, urmand sa aiba o misiune grea, tinand cont de faptul ca va juca in fata unei echipe sustinute de publicul din Italia, acolo unde se desfasoara turneul. Polonezii au avut o pauza de 23 de ani in care nu au jucat la EURO, revenind in 2017, avand un parcurs slab. Desi au jucat in Polonia, nu au reusit sa profite, fiind eliminati din grupe. La editia din acest an au inceput cu dreptul, invingand Belgia in primul meci, impunandu-se cu 3-2. Odata cu acest succes au reusit doar a doua lor victorie la Campionatul European, prima venind in 1986.

ECHIPA PROBABILA: Grabara – Pestka, Bielik, Wieteska, Fila – Jagiello, Dziczek, Zurkowski – Szymanski, Kownacki, Michalak.

Italia este fara indoiala echipa mai buna, avantajata si de faptul ca beneficiaza de sprijinul publicului. Victoria cu Spania i-a dat un mare plus de moral, asa ca ne asteptam sa evolueze la inaltime si in aceasta partida. Asadar, mizam pe faptul ca Italia se va impune si va face un pas mare spre semifinale.

• Ponturi fotbal Italia vs Polonia: Italia castiga -> cota 1.42

sursa foto: skysports.com