Ponturi fotbal – Jablonec – FC Astana – Europa League – 25.10.2018

In ultima parte a zilei avem fotbal din Europa League, de la ora 22:00, pe “Stadion Strelnice”, are loc Jablonec – FC Astana, din Grupa K.

Jablonec este usor in pericol, deoarece daca vrea mai multe trebuie sa inceapa sa castige, sa nu mai faca figuratia de pana acum, cand a scos un singur punct din cele doua meciuri. A inceput campania cu un esec, a cedat cu 1-2 contra celor de la Rennes, una dintre favoritele grupei, pentru ca in runda trecuta sa profite de avantajul de a juca acasa si sa scoata un punct pretios contra celor de la Dynamo Kiev, scorul acelui meci a fost 2-2.  Cu toate astea, ocupa ultimul loc in grupa, avantajul de a juca din nou acasa are sanse sa fie convertit in puncte, singura conditie sa fie de a tine pasul cu ritmul pe care l-a impus In ultima luna, atunci cand a scos rezultate notabile, golurile fiind si ele mai mereu prezente.

 FC Astana a inceput aventura europeana inca din tururile prelimnare ale Champions League, avand in vedere ca este una dintre echipele care fac cinste fotbalului din Kazahstan, avand puncte suficiente din nou in fruntea clasamentului. De asemenea, la sfarsitul saptamanii trecute nu a avut parte de un meci usor, a jucat contra unei formatii care aspira si ea la cupele europene. Dincolo de astea, revenind la Europa League, kazahii sunt pe primul loc in grupa, reprezentand singura echipa care pana acum a casigat un meci si nu l-a pierdut pe al doilea. A inceput cu remiza spectaculoasa contra celor de la Dynamo Kiev, 2-2, pentru ca in urma cu doua saptamani sa reuseasca sa inscrie la cele doua suturi pe poarta contra lui Rennes, scorul acelui duel fiind 2-0.

Stiu ca in mod normal sunt echipe care nu trebuie sa riste, dar cum au evoluat destul de curajos, rezultatele n-au intarziat sa apara, intr-un fel sau altul. Mizand si pe acest lucru, inclin sa cred ca putem profita de cota destul de mare pe care o primeste acest meci pentru a se inscrie de cel putin trei ori. Jablonec este o obisnuita a meciurilor spectacol, an ambele ei intalniri s-au dat cel putin trei goluri, cum si Astana a inscris de minimum doua ori in fiecare meci.