Ponturi fotbal – Jagiellonia – Cracovia – Ekstraklasa – 14.09.2018

Ponturi fotbal Arka vs Jagiellonia

Vineri, 14 septembrie, de la ora 21:30, pe “Stadion Miejski” avem Jagiellonia – Cracovia, unul dintre meciurile programate in prima zi a etapei a opta.

Jagiellonia isi depune candidatura mereu pentru locurile de playoff, ea reusind si acum sa faca acelasi lucru, ocupand locul 4, cu 13 puncte. Daca pana acum doua etape puteam spune ca are un joc bun, asezat, in ultimele doua saptamani am avut meciuri slabe din partea acesteia, reusind sa obtina un singur punct din aceste jocuri si asta dupa remiza din runda anterioara, 1-1 cu Plock. Mai mult, revenita pe teren propriu joaca cu presiune, deoarece in cel mai recent duel avut pe “Miejski” a pierdut cu 2-3 in fata Legnicai, ceea ce pare ca a devenit o problema, deoarece a pierdut deja doua meciuri din cele patru pe care le-a jucat pe teren propriu.

Cracovia este cel mai slab adversar pe care cineva poate sa-l intalneasca in acest moment, ea aflandu-se pe ultimul loc, cu trei puncte, toate acestea venind dupa meciuri care s-au terminat la egalitate. Probleme mari in ofensiva, ea a inscris cele mai putine goluri dintre toate echipele, insa, se pare ca stie bine sa abordeze jocurile in fata echipelor care au pretentii la titlu. Unul dintre aceste meciuri s-a jucat in etapa trecuta, cand pe teren propriu a venit Legia Varsovia, echipa in fata careia n-a avut ocazii mari, meciul s-a terminat asa cum a inceput, 0-0, ceea ce face ca doua din cele trei puncte sa fie obtinute de Cracovia in meciuri jucate pe teren propriu.

Normal ca parcursul este net favorabil gazdelor, Jagiellonia fiind o formatie care pe teren propriu este datoare cu rezultate bune in fata propriilor suporteri si asta pentru ca are deja doua infrangeri din patru meciri. In acelasi timp, jocurile contra Cracoviei au fost de partea ei, reusind sa ramana neinvinsa in ultimele zece meciuri.