Ponturi fotbal Jamaica vs Curacao – Gold Cup

Ponturi fotbal Jamaica vs Curacao

Ponturi fotbal Jamaica vs Curacao: miercuri dimineata, de la ora 03:00, ora Romaniei, Jamaica intalneste Curacao, intr-un meci din Grupa C. Este a treia etapa, ultima din cadrul fazei grupelor.

Sursa foto: mlsoccer.com

Jamaica

Pe primul loc in Grupa C, Jamaica merge mai departe si in eventualitatea unui rezultat de egalitate. Ea are 4 puncte si este la egalitate cu El Salvador, dar cu o lungime mai mult decat Curacao. Astfel, este un meci decisiv pentru soarta celor doua nationale. Startul competitiei a fost unul foarte bun, Jamaica a reusit sa o invinga cu 3-2 pe Honduras.

Putea sa-si asigure calificarea matematica daca se impunea in meciul al doilea. Sambata dimineata, aceasta a jucat in fata nationalei similare din El Salvador, intr-un meci care s-a terminat asa cum a inceput. 0-0 si singurele evenimente notabile au fost cele sase cartonase galbene acordate de panamezul Pitti.

Curacao

Outsider al acestei grupe, selecionata statutului Curacao a inceput Gold Cup 2019 cu un esec. Meciul jucat in fata lui El Salvador s-a terminat cu scorul de 0-1. Cifrele au spus clar care a fost echipa mai buna, ea terminand cu un singur sut pe spatiul portii adverse.  A trecut repede peste infrangere si in meciul al doilea, Leandro Bacuna a dat peste cap calculele hartiei.

Curacao a invins-o cu 1-0 pe Honduras, ceea ce nu a convenit foarte mult pariorilor. 7.50 este cota pentru un eventual succes al acesteia. Leandro Bacuna a inscris unicul gol al acelui meci, la singura ocazie lara de gol avuta de nationala sa in cele doua meciuri.

Cele doua nationale s-au mai intalnit de doua ori, de fiecare data am avut meciuri disputate. Totusi, la Gold Cup, in 2017, Jamaica a fost nationala care a reusit sa castige (2-0). Ea este echipa care a parut mai curajoasa, acest lucru ma face sa cred ca ea o sa fie cea care se bucura de succes. Pe de alta parte, Curacao a avut o singura ocazie clara de gol, in decurs de 180 de minute.

Ponturi fotbal Jamaica vs Curacao: gazdele castiga, cota 1.67 la Unibet