Ponturi fotbal Jamaica vs Italia – Campionatul Mondial Feminin

Vineri 14.06.2019, incepand cu ora 19:00, va avea loc partida Jamaica vs Italia, din cadrul rundei a 2-a a grupelor Campionatului Mondial feminin.

Jamaica si-a confirmat titulatura de outsider in prima partida

JAMAICA

Jamaica ocupa ultima pozitie a grupei C, cu 0 puncte acumulate dupa prima etapa. Fetele din America de Nord au avut o misiune extrem de dificila in partida de debut, intalnind o adevarata forta mondiala, Brazilia. Acestea nu au rezistat prea mult, altfel ca sud-americancele au deschis scorul in minutul 15 prin Cristiane. Andressa a ratat un penalty in minutul 38 pentru brazilience, insa tot ele au fortat si in actul secund. Cristiane a dus scorul la 3-0 cu un hatt-trick si a asigurat soarta partidei.

  • Echipa probabila: Barbara – Tamires, Monica, Kathellen, Santos de Oliveira – Debinha, Thaisa, Formiga, Andressa – Cristiane, Geyse

Italiencele tintesc un loc in fazele eliminatorii

ITALIA

Fetele din Europa au avut o partida foarte grea cu Australia, insa au reusit sa se impuna cu scorul de 2-1 si sa ia o optiune serioasa la calificare. Australiencele au deschis scorul in prima repriza prin S. Kerr si au intrat cu avantaj minim la pauza. B. Bonansea a egalat in minutul 56, iar repriza a doua a fost una foarte echilibrata. Italia a dat lovitura in minutul 95, dupa ce V. Cernoia i-a pasat cesivi lui B. Bonansea, aducand astfel o victorie pretioasa in contul italiencelor. Cele doua nationale se vor intalni astazi pentru prima oara, in istorie.

  • Echipa probabila: Giuliani – Bergamaschi, Gama, Linari, Guagni – Galli, Giugliano, Cernoia – Girelli – Mauro, Bonansea

Italia este nevoita sa confirme victoria cu Australia in acest duel, care pare unul facil. Un succes astazi le-ar facilita acestora calificarea in optimile de finala si nu vad cum Jamaica le-ar putea incurca. Jamaicancele au aratat modest cu Brazilia, iar o echipa ce a putut bate pe Australia ar trebui sa defileze cu ele. Ma astept asadar la un duel dominat in intregime de Italia si la o victorie fara prea mari emotii.

Ponturi fotbal Jamaica vs Italia

2 pauza / 2 final, cota 1.42 la Unibet

sursa foto: uefa.com