Ponturi fotbal Japonia vs Anglia – Campionatul Mondial feminin

Miercuri 19.06.2019, de la ora 22:00, va avea loc duelul Japonia vs Anglia, din cadrul ultimei runde a grupelor Campionatului Mondial feminin.

Asiaticele au nevoie de un singur punct pentru locul 2

Japonia

Niponele se gasesc pe pozitia a 2-a in Grupa D la Campionatul Mondial feminin, cu 4 puncte obtinute in 2 runde. Acestea au reusit in prima etapa sa obtina o remiza alba cu Argentina, la capatul unei partide pe care surprinzator, au dominat-o. Mai apoi, Japonia a dat piept cu Scotia. Fetele din Asia au facut o prima repriza excelenta si au marcat de 2 ori, prin M. Iwabuchi (minutul 23) si Y. Sugasawa (minutul 37 – penalty). Scotia a reusit sa reduca din diferenta prin L. Clelland, insa totul a fost in zadar, Japonia asigurandu-si toate cele 3 puncte.

Anglia are parte de un turneu foarte bun

Anglia

De partea cealalta, Anglia se afla la sefia grupei, cu maximum de puncte acumulate dupa 2 runde. Acestia au inceput cu un duel in fata Scotiei. Fetele din Marea Britanie s-au impus cu scorul de 2-1, dupa golurile inscrise de N. Parris (minutul 14 – penalty) si E. White (minutul 40). Mai apoi, acestea au avut o partida dificila cu reprezentativa Argentinei. N. Parris a ratat un penalty pentru Anglia in minutul 28 si au intrat la cabine cu o remiza alba. J. Taylor a marcat insa in minutul 62, golul de 3 puncte.

Anglia este deja calificata in optimile de finala, insa cu siguranta echipa isi doreste prima pozitie. De partea cealalta, Japonia isi asigura pozitia secunda in cazul unei remize, rezultatul ce le poate multumi si pe fetele din Anglia. Ma astept la o partida echilibrata, in care cele doua nationala nu vor forta si isi vor conserva fortele pentru fazele eliminatorii. In acest caz, voi evita sa recomand un solist. Optiunea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.53 oferita de Netbet.

Ponturi fotbal Japonia vs Anglia

sub 2.5 goluri, cota 1.53 la Netbet

sursa foto: tofugu.com