Ponturi fotbal Japonia vs Chile – Copa America

Ponturi fotbal Japonia vs Chile

Ponturi fotbal Japonia vs Chile: marti dimineata, de la ora 02:00, pe “Estadio do Morumbi” din Sao Paulo, Japonia intalneste Chile, in etapa cu numarul 1 de la Copa America. Sunt echipe care isi masoara fortele in Grupa C.

Sursa foto: jfa.jp

Japonia

Obisnuita sa joace contra echipelor nationale din Asia, in calificari, Japonia vine la Copa America avand statut de formatie nationala invitata. Alaturi de Qatar, sunt singurele nationale care participa si nu fac parte din sfera Americii de Sud. Asta nu inseamna ca nu vine hotarata sa lase o impresie buna. Cu atat mai mult cand s-a pregatit intens sa faca asta. In ultimele doua saptamani, Japonia a reusit sa incheie fara gol primit meciurile pe care le-a sustinut.

In luna iunie, niponii au reusit sa remizeze cu Trinidad Tobago, 0-0, pentru ca apoi, sa castige cu 2-0. A fost un al doilea meci sustinut in compania modestei nationalei din El Salvador, Kensuke Nagai fiind autorul celor doua goluri.

  • Echipa probabila: Kawashima – Nakayama, Ueda, Tomiyasu – Iuto, Shibasaki, Hara, Sugioka – Nakajima, Kubo – Okazaki

Chile

Detinatoarea ultimelor doua editii de Copa America, Chile pare sa fie echipa care stie cum sa puna problema. S-a antrenat inaintea debutului acestui trofeu, reusind sa castige cu 2-1, in fata nationalei din Haiti. A fost un meci in care echipa s-a schimbat dupa pauza, drept pentru care a reusit sa revina pe tabela si a castige. Vargas si Fuenzalida au fost oamenii de gol ai nationalei antrenate de Reialdo Ruenda.

Ea este favorita caselor de pariuri, conform Unibet, Chile primeste o cota de 1.47 pentru un eventual succes. Pe de alta parte e normal sa se intample asa, avand in vedere lotul pe care Ruenda il are la dispozitie. Aici putem sa-i numim pe experimentatii Gary Medel, Arturo Vidal sau Eduardo Vargas. Alexis Sanchez este accidentat, acesta are o problema la glezna.

  • Echipa probabila: Arias – Isla, Maripan, Medel, Beausejour – Aranguiz, Pulgar, Pavez – Vidal – Castillo, Vargas

Cele doua nationale s-au mai intalnit de trei ori de-a lungul timpului, de fiecare data Chile a incheiat fara gol inscris. Vremurile s-au schimbat in momentul de fata, In aceste conditii, clima este foarte importanta, drept pentru care chilienii au un plus aici. Una peste alta, Chile pare determinata, vine cu tot lotul valid. Sunt aspecte care ma astept sa conteze si sa-i aduca succesul.

Ponturi fotbal Japonia vs Chile: victorie Chile, cota 1.47 la Unibet