Ponturi fotbal Japonia vs Scotia – Campionatul Mondial Feminin

Japonia vs Scotia. Duelul din cadrul grupei D a Campionatului Mondial feminin, va avea loc Vineri 14 Iunie, de la ora 16:00.

Asiaticele au ratat victoria in prima etapa

Japonia

Japonia a fost favorita certa in partida inaugurala a grupei, cu selectionata Argentinei. Fosta campioana mondiala a dominat categoric duelul cu sud-americancele, insa au reusit doar un 0-0. Statistica a fost de partea Japoniei, cu o posesie de 61% si 3 suturi pe poarta, fata de un singur sut al Argentinei. Si la cornere asiaticele au dominat categoric, avand 5 cornere fata de 0 ale adversarelor. Asiaticele nu au mai castigat o partida din luna Martie, atunci cand o invingeau pe Brazilia cu scorul de 3-1.

  • Echipa probabila: Yamashita – Shimizu, Kumagai, Minami, Sameshima – Nakajima, Sugita, Miura, Hasegawa – Sugasawa, Yokoyama
Scotia nu isi mai permite inca un pas gresit

Scotia

De partea cealalta, reprezentativa Scotiei nu a reusit sa produca surpriza in prima runda cu Japonia. Acestea au pierdut cu scorul de 2-1, la capatul unei partide in care nu au evoluat deloc rau. Anglia si-a rezolvat partida in prima repriza, dupa golurile marcate de N. Parris (minutul 14 – penalty) si E. White, minutul 40. Fetele din Scotia si-au revenit dupa pauza si au redus din diferenta in minutul 79, prin golul lui C. Emslie. Nu a fost insa indeajuns, iar acestea nu au mai reusit sa puna presiune in ultimele 10 minute ale partidei.

  • Echipa probabila: Alexander – Howard, Corsie, Beattie, Docherty – Murray, Weir – Emslie, Little, Evans – Cuthbert

Japonia este favorita certa si in acest duel, insa am vazut si in prima runda cat de greu i-a fost sa confirme. De partea cealalta, Scotia nu mai are nimic de pierdut si trebuie sa isi incerce sansa. Fetele din peninsula au demonstrat si in prima runda ca trebuie luate in serios, iar asiaticele vor avea probleme serioase. Ma astept la o partida frumoasa si de aceasta data sper sa vedem si goluri din partea japonezelor.

Ponturi fotbal Japonia vs Scotia

peste 1.5 goluri, cota 1.38 la Netbet

sursa foto: tofugu.com