Ponturi fotbal Japonia vs Trinidad Tobago – Meci amical

Miercuri 05.06.2019, de la ora 13:25, se va disputa partida Japonia vs Trinidad Tobago, partida de pregatire pentru ambele reprezentative.

Niponii se pregatesc in premiera de Copa America

Japonia

Asiaticii au fost invitati la aceasta editie de Copa America, ce sta sa inceapa. Acestia vor evolua alaturi de Chile, Uruguay si Ecuador in grupe, iar sansele lor de a ajunge in fazele eliminatorii sunt destul de mici. Japonia a evoluat la inceputul anului in Cupa Asiei, unde a avut o prestatie foarte buna. Niponii s-au calificat pana in finala, acolo unde au pierdut in fata reprezentativei Qatar-ului, scor 1-3. Dupa incheierea acestei competitii, japonezii au disputat doua partide amicale, in luna Matie. Japonia a pierdut cu Columbia la limita (scor 0-1) si a invins-o pe Bolivia, cu acelasi scor de 1-0.

Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data pana acum

Trinidad Tobago

La fel ca adversara sa, Trinidad Tobago se pregateste pentru o competitie continentala. Acestia vor participa in Gold Cup, o intrecere intre formatiile din nordul Americii. Ultima partida oficiala a celor din Trinidad Tobago a avut loc in Octombrie 2017. Atunci, acestia o invingeau pe SUA in preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia, insa echpa nu a reusit sa se califice. O singura partida amicala au mai disputat oaspetii de astazi in 2019. Acestia au pierdut la limita in Tara Galilor, cu scorul de 1-0, in luna Martie.

Japonia este net superioara adversarei de astazi, atat din punct de vedere valoric, cat si ca experienta. Trinidad Tobago insa reprezinta o formatie ce se inchide destul de bine, in 4 din ultimele 5 partide amicale primind doar un gol. De altfel, ma indoiesc ca niponii vor forta prea mult si vor risca accidentari. Duelul este unul de incalzire pentru japonezi, inaintea turneului din America de Sud. In concluzie, optez pentru un pronostic de “under” la goluri.

Ponturi fotbal Japonia vs Trinidad Tobago

sub 2.5 goluri, cota 1.80 la Netbet

sursa foto: goal.com