Ponturi fotbal Jaro vs AC Kajaani – Ykkonen

Ponturi fotbal Jaro vs AC Kajaani: duminica, 16 iunie, in Ykkonen, liga secunda a fotbalului finlandez, Jaro primeste vizita celor de la AC Kajaani. Este un meci programat sa se dispute in etapa cu numarul 9.

Sursa foto: ghanasoccer

Jaro

Favorita caselor de pariuri, Jaro primeste o cota de 1.50 pentru un eventual succes. Cred ca este o capcana sa ne aruncam asupra unui asemenea pronostic si spun asta pentru ca jocul este slab. In acest moment pare o echipa care trage sa se salveze de la retrogradare. In ultimele cinci runde, nu a reusit sa castige, doua remize si trei infrangeri este bilantul pe care il are.

Ocupanta locului 6, cu 10 puncte, intre ea si echipa de pe locul al treilea sunt doua lungimi. Pe de alta parte, miza importanta este o clasare intre primele doua, iar situatia nu este una buna. Intre Jaro si echipa de pe locul al doilea, cel care duce la baraj, este de noua lungimi.

AC Kajaani

Cunoscuta din sezoane anterioare ca fiind o echipa spectaculoasa, se pare ca AC Kajaani a scazut mult ritmul. Cu o singura victorie in cele opt meciuri disputate in aceasta stagiune, nu avea cum sa fie mai sus in clasament. Ocupa ultima pozitie, cu 5 puncte, cu unul mai putin decat echipa care se afla in fata ei, MyPa.

Singura victorie din campionat a venit in urma cu o luna, atunci cand castiga cu 2-1, chiar pe terenul MyPei. Intre timp au mai avut loc alte cinci confruntari, partide in care jocul a fost unul destul de slab. Cu toate astea, a strans doua remize si trei infrangeri, insa, in trei dintre partide ambele echipe au reusit sa inscrie.

Sunt doua echipe iesite din forma, dar tocmai acest lucru ma astept sa ne aduca pronosticul castigator. Faptul ca gresesc tot mai mult si des in aparare, sa ne aduca un meci in care ambele sa inscrie. Pe de alta parte, chiar daca vorbim despre echipa care este pe ultimul loc, a stiut sa puna problema in ofensiva. Cel putin in ultimul timp, a dat gol cand s-a asteptat mai putin. Jaro a fost mereu prezenta in ofensiva atunci cand a evoluat pe teren propriu.

Ponturi fotbal Jaro vs AC Kajaani: ambele marcheaza, cota 1.70 la Betano