Ponturi fotbal Jeju vs Seoul – K League

Ponturi fotbal FC Seoul vs Gangwon

Miercuri 10 Iulie, de la ora 13:30, va avea loc partida Jeju vs Seoul, din cadrul etapei a 20-a a primului esalon fotbalistic al Coreei de Sud.

  • Jeju se afla pe o panta abrupta

JEJU

Gazdele se afla pe penultima pozitie in clasament, echipa reusind sa adune doar 11 puncte in 19 etape. Acestia au obtinut 2 succese pana in acest moment si cu siguranta suporterii si conducerea nu sunt multumiti. Acestia au mari probleme in compartimentul defensiv, cu 35 de goluri incasate pana in acest moment. Semnele nu sunt prea bune pentru Jeju, care a pierdut 4 din ultimele 5 partide de campionat. Acum 2 runde, gazdele au remizat pe teren propriu, 1-1 cu cei de la Daegu. Mai apoi, Jeju a fost invinsa de catre Suwon, 2-0 in deplasare. Pe teren propriu, gazdele nu au mai cunoscut succesul de la inceputul lunii Mai, atunci cand o invingeau pe Gyeongnam cu scorul de 2-0.

  • Oaspetii isi pot securiza locul pe podium in cazul unui succes

SEOUL

Seoul o duce mult mai bine ca adversara sa, clasandu-se pe podium inainte de aceasta runda. Echipa are 39 de puncte obtinute in 19 runde si este la 4 puncte distanta de Ulsan Hyundai, care e liderul la zi. Oaspetii nu au mai pierdut o partida oficiala din luna Aprilie si e greu de crezut ca vor opri acest sir pozitiv tocmai astazi. Acum 3 runde, Seoul o invingea pe Daegu in deplasare cu scorul de 2-1. Mai apoi, pentru echipa au urmat doua remize identice, 2-2 pe teren propriu, cu Ulsan Hyundai si Gangwon. Oaspetii au reusit sa castige doar una din ultimele 3 deplasari la Jeju. Acestia se impuneau cu scorul de 2-1 in Iulie 2017, intr-o partida de campionat.

Diferenta dintre cele doua echipe este imensa, in acest sezon. Gazdele se lupta sa evite retrogradarea si sa opreasca sirul de infrangeri. Acestia au o defensiva total dezorganizata, care clacheaza meci de meci. De partea cealalta, Seoul e o echipa cu pretentii ce viseaza la titlu. Un succes astazi le este necesar, mai ales ca intalnesc un adversar total iesit din forma. Ma astept ca oaspetii sa forteze si sa isi impuna jocul.

Ponturi fotbal Jeju vs Seoul

Seoul castiga, cota 1.95 la Unibet

sursa foto: kleagueunited.com