Ponturi fotbal Jeonbuk vs Ulsan Hyundai – K League 1

Ponturi fotbal Seoul vs Jeonbuk

Ponturi fotbal Jeonbuk vs Ulsan Hyundai este cel mai interesant duel al etapei cu numarul 21 din campionatul Coreei de Sud, in care primele doua clasate se vor intalni pe “Jeonju World Cup Stadium”, duminica, de la ora 13:00.

◘ Jeonbuk

Este considerata ca favorita de agentiile de pariuri, asa cum era si normal de altfel. Este o echipa mai buna, avantajata si de faptul ca va evolua pe teren propriu, unde clacheaza rar.

In actuala editie de campionat se descurca de minune, fiind prima in clasament. A acumulat 44 de puncte in cele 20 de etape de pana acum, reusind 13 victorii si cinci remize. Dispune de cel mai bun atac din divizie, marcand de 41 de ori. Are de asemenea si o defensiva pe masura, incasand doar 16  goluri.

De mentionat faptul ca se afla intr-o forma buna, venind dupa doua victorii categorice. S-a impus mai intai cu 3-1 pe teren propriu in fata celor de la Seongnam, castigand apoi cu 1-4 in deplasarea de la Daegu.

◘ Ulsan Hyundai

Este una dintre cele mai bune echipe din Coreea de Sud, fiind insa outsidera in aceasta disputa. Va infrunta o adversara ceva mai buna, urmand de asemenea sa aiba si o misiune grea, tinand cont de faptul ca joaca in deplasare.

Se gaseste pe locul secund al clasamentului, fiind la un punct de adversara sa, avand insa cu un meci in minus. Cele 19 partide i-au adus 13 victorii si patru remize. Are un atac bun, marcand 33 de goluri, primind doar 14, dispunand de cea mai buna aparare.

Ca si Jeonbuk, cei de la Ulsan Hyundai vin dupa doua victorii, avand un moral bun. Au invins Incheon cu 1-0 pe teren propriu, dar si Gyeongnam in deplasare cu 1-3.

Pronostic

Jeonbuk este favorita, iar in mod normal ar trebui sa obtina cele trei puncte, mai ales ca joaca pe teren propriu. Ulsan Hyundai este o echipa capabila sa puna probleme insa, asa ca nu este exclus sa inscrie. Noi mizam pe varianta golurilor, minim trei inscrise fiind de ajuns pentru a ne inverzi biletele.

• Ponturi fotbal Jeonbuk vs Ulsan Hyundai: peste 2,5 goluri -> cota 1.73

sursa foto: skysports.com