Ponturi fotbal Jeunesse Esch vs Tobol – Preliminarii Europa League

Miercuri 10.07.2019, de la ora 18:55, vom asista la duelul Jeunesse Esch vs Tobol, din cadrul preliminariilor Europa League.

Luxemburghezii sunt fara partida oficiala din luna Mai

Jeunesse Esch

Jeunesse Esch provine din campionatul Luxemburgului, insa echipa nu este o forta acolo. Gazdele de azi au incheiat pe pozitia a 3-a a clasamentului, cu 48 de puncte acumulate in 26 de runde. Acestia au reusit in ultima runda un succes fara drept de apel pe terenul celor de la Fola, scor 5-2. De altfel, acea victorie a reprezentat ultima aparitie pe teren a echipei, intr-un meci oficial sau amical. De atunci, Jeunesse Esch nu a mai disputat niciun duel, fapt ce ii poate afecta astazi. Pe teren propriu, gazdele au reusit sa castige o singura partida in acest an, dupa un 1-0 cu Racing Luxembourg, in 1 Mai.

Tobol este favorita caselor de pariuri

Tobol

De pratea cealalta, Tobol evolueaza in prima liga din Kazakhstan si o face chiar foarte bine. Oaspetii se afla pe pozitia a 2-a a clasamentului, cu 38 de puncte acumulate, la fel ca si liderul FC Astana. Etapa precedenta, oaspetii de azi au pierdut chiar in fata adversarei CFR-ului, 0-2 pe teren propriu. Cel mai in forma jucator al echipei este A. Nurgaliyev. Acesta a reusit sa marcheze de 7 ori si sa ofere 6 pase decisive. In deplasare, Tobol arata destul de bine. Acestia au reusit sa castige ultimele 3 dueluri de campionat pe teren strain, toate cu scorul de 1-0. Este pentru prima oara cand Jeunesse Esch si Tobol se intalnesc intr-o partida oficiala.

Luxemburghezii sunt cu siguranta deconectati de la partidele oficiale si nu cred ca acestia se vor prezenta prea bine din vacanta. De partea cealalta, Tobol duce o lupta la titlu cu Astana si jucatorii au cu siguranta un moral bun, in ciuda ultimei infrangeri. Ma astept ca jucatorii din Kazakhstan sa aiba o evolutie mai solida si sa fie mai buni din punct de vedere fizic. Intr-un duel de valori apropiate, acest factor poate fi decisiv. In concluzie, mizez pe victoria celor de la Tobol.

Ponturi fotbal Jeunesse Esch vs Tobol

2 solist, cota 1.70 la Unibet

sursa foto: uefa.com