Ponturi fotbal Jiangsu Suning vs Beijing Renhe – Super League

Ponturi fotbal Jiangsu Suning vs Beijing Renhe

Ponturi fotbal Jiangsu Suning vs Beijing Renhe: duminica, 16 iunie, de la ora 14:35, pe “Nanjing Olympic Sports Center” se va disputa Jiangsu Suning vs Beijing Renhe. Meciul face parte din etapa cu numarul 13 din Super League.

Sursa foto: goal.com

Jiangsu Suning

Antrenata de Cosmin Olaroiu, Jiangsu Suning nu poate emite inca pretentii la titlu. Se vede asta si prin prisma rezultatelor inregistrate in ultimele partide. In ultima luna a reusit sa castige o singura data, altre doua meciuri au fost infrangeri si alte doua remize. In etapa trecuta, Eder a fost omul care l-a salvat pe Oli de la esec, 1-1 fiind scorul meciului cu Shandong Luneng.

In ciuda unui joc mai slab prestat in ultimele etape, Jiangsu Suning ramane pe un loc bun. Ea ocupa locul 5, cu 18 puncte, dar sunt zece lungimi intre ea si echipa de pe locul al treilea, Guangzhou Evergrande.Pe de alta parte, revine acasa si acolo a reusit sa stea departe de esec. In cinci asemenea dueluri, a reusit patru victori si un rezultat de egalitate.

Beijing Renhe

Cu rezultate indoielnice pana in ultimele doua etape, aceasta s-a instalat imediat in zona rosie a clasamentului. Totusi, a reusit ca in precedentele doua meciuri sa o scoata cumva la capat si sa iasa din zona locurilor retrogradabile. Astfel, a reusit sa profite de avantajul de a juca pe terenul propriu, drept pentru care a luat sase puncte.

S-a dovedit cat de important este aportul terenului propriu pentru Beijing Renhe. Faptul ca ocupa locul 13, cu 11 puncte, este datorita prestatiei avute in acele infruntari. In deplasare este cea mai slaba echipa dintre toate celelalte. In cele sase deplasari pe care le-a disputat, aceasta a luat un singur punct si a luat de patru ori mai multe goluri decat a inscris.

Jiangsu Suning este echipa care a reusit sa-si arate suprematia in ultimele meciuri directe. Tot de la ea sunt asteptarile mai mari pentru duelul de duminica. Olaroiu&Co. stiu bine sa puna problema in meciurile de pe teren propriu, lucru dovedit deja. Neinvinsa pe teren propriu si avand drept adversara cea mai slaba echipa din deplasare, victoria lui Jiangsu trebuie sa fie o simpla formalitate.

Ponturi fotbal Jiangsu Suning vs Beijing Renhe: gazdele castiga & peste 1.5 goluri, cota 1.50 la Betano