Ponturi fotbal Kashima vs Hiroshima – J-League

Ponturi fotbal Kashima vs Hiroshima

Ponturi fotbal Kashima vs Hiroshima: duminica, de la ora 12:30, la Kashima, echipa locala o intalneste pe Hiroshima, in etapa cu numarul 17 din J-League.

Kashima

Anthlers este o echipa fericita, a reusit la mijlocul acestei saptamani sa se califice in sferturile Champions League Asi. Asta dupa ce a pierdut cu 2-3 la Hiroshima, asta dupa ce s-a impus cu 1-0 in tur. A fost de bun augur duelul si iata ca se vor duela din nou, de data asta in campionat, dupa doar cateva zile. Echipa sta foarte bine si in campionat.

Kashima se afla pe locul 4 in J-League, cu 27 de puncte. Sunt sase lungimi intre ea si Tokyo, liderul conjunctural al Japoniei, dar are un meci mai putin. De asemenea, se poate zice ca este si o echipa in forma, a demonstrat asta in runda anterioara. In cel mai recent meci disputat in campionat, Kashima a castigat tot casa, 2-0 cu Cerezo Osaka.

Hiroshima

Are o revansa de luat dupa ce s-a intamplat in optimile Champions League Asia. A fost la conducere, dar a luat gol pe final de meci si i-a fost imposibil sa remonteze. Cu toate astea, pleaca cu sansa a doua in ceea ce priveste duelul de duminica. Ce e drept, este o echipa care joaca o idee mai bine acasa, lucru confirmat si dupa rezultatele din campionat.

Hiroshima a reusit in cel mai recent meci din J-League, sa se impuna cu 2-0, acasa, in fata lui Shonan. Datorita punctelor obtinute a reusit sa urce pe locul 8, cu 23 de puncte, la cinci lungimi de formatia de pe pozitia a treia. Totusi, limitele au fost aratate in deplasare, acolo unde a suferit trei infrangeri in ultimele patru asemenea intalniri.

Ocupate mai mult cu meciurile din Champions League, cele doua formatii nu au jucat la sfarsitul saptamanii trecute. Li s-a dat liber de forum japonez, pentru a evolua la capacitate maxima in campionat. Drept urmare, acum cred ca dorinta de revansa a oaspetilor este una mare si au invatat din greseli. Una peste alta, astept un duel in care golurile sa curva, sa avem cel putin cate un gol de fiecare parte.

Ponturi fotbal Kashima vs Hiroshima: peste 1.5 goluri, cota 1.44 la Betano